Bilbatteri sippra laddare

Den enkel funktion av en bly-syra batteri finns i ett fordon är att tillhandahålla en hög ström då de sätts att använda och få laddas av generatorn av bilen under operationen. Batterierna behöver vara aktiv och funktionell hela tiden, så när de inte används, är det uppenbart att makten inom dem långsamt försvinner. Tja, om det finns en rännil laddare monteras i fordon kommer bilen står aldrig tillstånd ett dött batteri.

Vad är ett bilbatteri Trickle Charger?

Det är ett instrument som vinner energi från en viss källa såsom elektrisk källa och sänder samma energi till en sekundär laddningsbart bilbatteri för att vitalisera den om och om igen. Denna enhet är en vanlig laddare som laddar bilens batteri i långsam takt. Därför kan man säga att en bil batteri får en långsam och stadig energi från sippra laddare. Dessutom, om du undrar om skador frågorna bilens batteri kan få, låt mig säga er, skulle det finnas ingen! Det finns en minimal risk för villkoren i det ursprungliga batteriet plus någon risk alls om elektrisk kortslutning i systemet. Det är en laddare som specifikt är slut för att ladda liten kapacitet batterier av 12 volts batterier värde och används i applikationer som båtar, bilar och husvagnar. Det är den mest vänligaste och ekonomiskt sätt att handla gentemot omgivningen.

Vad är mer är genom att använda en rännil laddare ett ständigt kan fortsätta att ladda bilens batteri utan urladdning det ännu en gång. På detta sätt batteriet förblir fulladdat förrän nästa användning. En annan största fördelen med att använda detta instrument, när batteriet inte används, förhindrar denna enhet att batteriet utveckla sulfid på de ledande plattorna. Detta ger batteriet lång livslängd.

Det finns dock två anmärkningsvärda nackdelar med att använda underhållsladdare. Eftersom kretsen är frånvarande i denna enhet finns frågor överladdning. Enheten kan inte skilja på om bilens batteri är fulladdat eller behöver mer laddning. Och den andra nackdelen är eftersom denna enhet är utformad för att 100% upp batteriets kapacitet, ibland långvarig uppladdning kan hämma batteriets skick allvarligt. Vad man kan göra är att ansluta ibland och koppla bort sippra laddare för att förhindra någon form av skada på batterierna eller blyplattorna.

Många gånger hör vi om soldrivna prylar som sol ficklampor, eller sol klockor, solceller etc. Dessa prylar arbetar med soldrivna batterier eller så kan du säga soldrivna sippra laddare. Jo, vid bilar, en soldriven sippra laddare installerad på en instrumentpanel som hjälper till toppen batteriet med hjälp av solljus.

Underhållsladdare Omdömen

Ta en titt på några av dessa mycket använda laddare bilbatteri recensioner som finns på marknaden som generöst kan hjälpa dig att lösa din bils dött batteri frågor.

Deltran SuperSmart Batteri Anbud Plus: Denna laddare har en 12-volts 1,25 amp värde och den bästa delen av det är, kan det säkert vara ansluten till batteriet under en längre tid. Anledningen till det är, har den en ombord mikroprocessor som spelar en roll för att automatiskt växla till flyta läge efter att batteriet är fulladdat. Så även LED-lampan växlar från rött till grönt när batteriet är fulladdat. Det är lätt att förvara, är lätt, har krokodilklämmor och har en testare bilbatteri också. Det kostar runt $ 67,00.
Silverline sippra laddare: Denna Silverline har ett modellnummer 634.004 som råkar vara en 12 volts laddare igen. Dess främsta användning är att ladda bilbatterier som har 12 volts bilbatteri monterad i fordonets system. Att ha en 500mA konstant effekt laddare är enheten installeras med ett 1,6 meter lång kabel och några krokodilklämmor. Det kostar ca £ 4,00.
Soldriven Batteri sippra laddare: Detta är en 12V 1,5 W sippra laddare som normalt är avsedd att underhållsladdning blybatterier 12V och fortfarande inte har någon add-on kostnad. Det är helt perfekt för applikationer som båtar, bilar, husvagnar, husvagnar etc. Detta soldrivna batteriladdare har också utbytbara kontakter och en inbyggd diod som säkerligen bidrar till att förhindra en omvänd laddning från bilens batteri till solpanelen under natten läge. Det kostar ca £ 9,00.

Så efter att ha läst detta skriva upp, jag hoppas innan du har batteri problem i din bil, du köper denna enhet som kallas sippra laddare och undvika din bil (ar) att sitta perfekt!

Nya bilar för 2012
Olja Pan Gasket
Generator Problem Diagnos
Snabbaste bil under 30K
Varvräknare Installationsinstruktioner
Växellåda Problem
Spray bilvax
Hur man byter kulleder
Bästa Bilbatteriladdare
Hur du köper ett bilbatteri
Måla jobb Utropspris

Leave a Reply