Bilbatteri laddare Recensioner

Tänk dig att din bilbatteri dö ut på dig, mitt i ingenstans! Vad kan man göra i en sådan situation? Du kan antingen hoppas att en annan bil passerar och du kan hoppa starta din bil eller helt enkelt dra ut batteriet hela vägen till närmaste servicecenter för en laddning. Båda alternativen litar för mycket på slumpen. Ett bättre sätt är att ha en bärbar laddare bilbatteri med dig, som kan rädda dig från en sådan situation. Bilbatteri livslängd är i allmänhet lång, men det hjälper om du har en backup plan i form av en batteriladdare.

De flesta bil experter rekommenderar att köpa en laddare, eftersom det kan komma till hands när ditt bilbatteri går låg. Det är en rekommenderad tillägg till ditt garage inställningar som du måste ha. Moderna batteriladdare kommer i en mängd olika typer. Den senaste och mest avancerade laddare är soldrivna batteriladdare. De kommer väl till hands när du befinner dig i ett dött bilbatteri situation. Det är en viktig tillägg som du bör göra för bilbatteri underhåll redskap.

Välja en batteriladdare

Vilka är de funktioner som du bör titta efter i bil laddare? En sak att leta efter är en avkännande mekanism som kan ändra laddningsspänningen beroende på hur mycket ett batteri har laddats. Detta är nödvändigt, eftersom ett bilbatteri kräver en hög laddningsspänning början, följt av en sänkt spänning värde efter 80% av laddningen är klar. Detta måste göras för att förhindra gasning och överladdning. Så en bra laddare kan känna nivån av laddning i ett batteri och modifiera laddningsspänning därefter. Laddningsspänningen erbjuds av laddaren ska matcha bilens batteri krav. Bärbara laddare har inbyggda batterier som behöver laddas. De kan sedan användas för att ladda bilbatterier på språng.

Recensioner

Dessa laddare finns i två typer mestadels. De omfattar sådana som kan anslutas direkt till en AC-uttag för laddning och de andra som debiteras av solenergi. Den första typen är en mer rekommenderas ett som kan ge tillräckliga effektnivåer för laddning, jämfört med soldrivna batteriladdare, som kan vara otillförlitliga. Här är några av de bästa batteriladdare som finns på marknaden som kan hjälpa dig på ett effektivt sätt ta itu med problem bilbatteri.

Deltran SuperSmart Batteri Anbud Plus 12-volts 1,25 AMP Batteriladdare
Denna Deltran produkt är allmänt rankad som en av de bästa batteriladdare någonsin. Detta 12 Volt/1.25 ampere batteriladdare levereras med en inbyggd chip som hjälper det att utföra en fyra steg batteriladdning cykel. Det är det rätta valet för att ladda blybatterier typ bil. Den har en gnista proof laddning mekanism och kommer med omvänd polaritet skydd. Med 10 års garanti, kommer denna produkt med en prislapp på $ 129,95.

Schumacher SSC-1000A Automatisk hastighetskontroll Batteriladdare
Denna Schumacher produkt ger en digital display som visar batteriets laddningsnivå och kommer med en funktionalitet som automatiskt justerar laddning uppgick enligt laddning skede. Prissatt till $ 69,96, är det en av de bästa laddare bilbatteri på marknaden idag.

Duracell DPP-300EP Powerpack 300
Prissatt till $ 99,99, är Duracell DPP-300 EP powerpack en bärbar laddare som kan användas på språng. Den levereras med en inbyggd växelriktare och kompressor och kan lätt ladda din 12 V DC bilbatteri helt enkelt. Istället för att hoppa ett bilbatteri, detta Duracell-enheten ett säkrare alternativ för att ladda batteriet. Den levereras med en kraftfull AGM batteri, vilket möjliggör portabilitet och låter dig ta ut någon bilbatteri och smarta hem.

De kostar inte mycket och alltid komma till hands när man står inför kriser bilbatteri. Jag kan inte se någon anledning för dig att inte ha en vid din sida.

Fördelar och nackdelar med MP3-teknik
Bilreparationer
Motorvagn antenn
Amerikanska bilar Vs utländska bilar
Hur sprayfärg Konst
Mp3-spelare
Jumping ett bilbatteri
Tvättbar sprayfärg
Hur man läser däckstorlekar
ABS lysa
ABS-bromsar Felsökning

Leave a Reply