Bilbatteri laddare Instruktioner

En bil batteri är ofta känsliga för utsläpp vid de mest oväntade tillfällen, eller låt oss säga att det är inte oväntat, men vi kunde inte hålla koll på när bilbatteri senast laddat eller bytas ut. Ibland petiga människor tenderar att ersätta sina bilbatterier i passformen för tillfället, då bilbatteriet kunde lätt ha åtalats om en var medveten om laddare bilbatteri instruktioner. Åtminstone kunde snatta ett plånbok kunnat undvikas.

Bärbar Bilbatteriladdare

Batteriet i bilen innehåller utspädd svavelsyralösning med blyplattorna, som ger lämplig ström och spänning till motorn, som ett resultat av den kemiska reaktionen inuti batteriet. Så när motorn är igång, är generatorn ansvarig för att återställa den oanvända spänning och ström som en backup för bilbatteriet. Men det finns många skäl för ett batteri kan laddas ur. Ditt bilbatteri livslängd kan närmar sig sitt slut och bilen har stått ett tag med motorn på eller generator problem kan också faktor en platt batteri. Om lamporna är låt på, även efter avstängning av bilmotorn kan det rinna helt ut. Därför är det viktigt att känna rätt metod att ladda ett bilbatteri.

Det finns många modeller av batteriladdare som finns idag, varav 12 volts batteriladdare är apt för laddning ditt bilbatteri.
Nu ska vi ta en titt på bilbatteriet. Kontrollera etiketterna och se om någon av propparna (under tryck på remsa) måste tas bort innan du laddar.
Innan du ansluter batteriladdaren, se till att platsen är i öppet eller säga väl ventilerad. Starta därefter testa bilbatteri genom att först kontrollera nivåerna inuti batteriet. Om batteriet innehåll är låg, lägga avjoniserat eller destillerat vatten till det.
Kontrollera att metallplattorna inuti bilbatteriet är nedsänkta väl i den elektrolytiska lösningen. Detta är för att testa om bilbatteriet fungerar korrekt.
Nu kopplar de negativa och de positiva ledarna i bilbatteriet med en 10 mm nyckel. Medan du kopplar, följa alla instruktioner som beskrivs i tillverkarens bruksanvisning.
Anslut den svarta och den röda kablar till laddaren till batteriet och slå på. Det kommer att finnas några spänning inställningarna i din laddare,> 6 volt, 12 volt och> 12 volt, varav den andra inställningen är bra för din bil. Mängden ström för en 12 volts inställning är ungefär cirka 2 till 10 ampere, varav 2 ampere räcker om laddningen ska ske hela natten.
Slå på strömmen och låt batteriet laddas över natten.
Nästa dag kommer batteriet vara helt laddat upp.
Stäng av strömmen och ta bort avgift klipp från batteripolerna. Byt ut propparna och sätt tillbaka batteriet i bilen skåpet försiktigt.

Bilbatteri laddare Recensioner

En bärbar bilbatteri laddare är desto mer bekväm att använda, på grund av dess portabilitet (som namnet antyder) och dess små och kompakta storlek. Dessutom är det överkomligt och därmed sparar du en förmögenhet, som annars skulle ha använts för att få en ny bil batteri. Idag finns många laddare bilbatteri som finns på marknaden. Schumacher IP-95C Jump Starter och Kompressor är en sådan batteriladdare som har en inbyggd luftkompressor och en DC källa. Det kostar cirka USD 70. Förutom att hålla reda på laddningen, blir det mycket lättare med displayen som antyder när batteriet är 50% eller 75% laddat.

Andra bra bil batteriladdare är:
Deltran Supersmart Batteri Anbud Plus 12 V 1,25 Amp Batteriladdare
Jump N Carry 660 Batteri Booster
Duracell DPP-300EP Powerpack 300 med 250 psi luftkompressor och 300 watt inverter
Black and Decker VEC026BD Electromate 400 Jump Starter med inbyggd kompressor
Schumacher SSC-1000A Automatisk hastighetskontroll Batteriladdare

Företag som Allstar, clore fordonsindustrin och K Tool, producerar även effektiva batterier billaddaren. Vanligtvis kostar dessa batterier ca USD 50 till 100. Hoppas denna artikel har hjälpt dig att förstå bilen instruktioner batteriladdaren och hur bilen problem en platt batteri kan undvikas. Det är nödvändigt att ta en titt på batteriladdare recensioner för att hjälpa dig att göra rätt val i bilbatterier. Så alltid göra det till en vana att bära en bärbar laddare bilbatteri som kommer praktiskt när din bilbatteri töms ut.

Dyraste bilen
Billiga RWD bilar
Bilbatteri
Dashboard Reparation
Antifreeze Leak
Byt Oljetråg
Bromsbelägg Replacement Cost
Färgat bilvax
Bil Dent Removal
Hjul
Hur man installerar en takmontering bil dvd-spelare

Leave a Reply