Bil Windows fungerar inte

Ibland är de enklaste och något obetydliga saker kan få oss i en fix. Ta till exempel fallet med bilfönster inte fungerar. Det är egentligen inte en katastrof som du måste ta itu med. Men det kan vara riktigt irriterande ibland. Ja, häromdagen, min bil fönstret inte fungerar, jag menar att de inte riktigt flytta upp och ner. Jag hade mitt hjärta i min mun varje gång jag använde för att få ur min bil som jag var rädd för min shopping blir stulen eller lade sig till. Kanske veta om varför bilfönster inte fungerar skulle hjälpa andra, som jag.

Bil Windows fungerar inte

# 1
Okej, detta frustrerande dig till kärnan, eller hur? Fönstret flyttas bara lite innan den stannar, och det är det, period! I denna situation finns det en möjlighet att omkopplaren skapar problemet. Ett utsläpp eller ens en liten bit av skräp kommer att påverka hur den växeln. Detta problem kan redas ut genom att rengöra växeln anslutningen genom att gnugga alkohol på en bomullstuss i det berörda området.

2.
En annan mycket vanlig orsak är en felaktig säkringsdosan. Här, vad du behöver göra är att kontrollera säkringarna. Säkringsdosorna är normalt under instrumentbrädan, att vara specifik till vänster styrningen. Om en säkring blåste bort, som kan identifieras genom att se om metallbandet i mitten är trasig, så är det bara att byta ut den trasiga säkringen. Denna bil del kommer att finnas i en närliggande bil delar butik.

3.
Detta är en situation där är det finns inga problem med antingen säkring eller växeln. Ändå fönstren ger dig en tuff tid. Då, i ett sådant scenario, kanske du måste kontrollera ledningarna ansluter till säkringsboxen. Se om det finns några förlorar anslutningar och säkra dem om det behövs. Du skulle så småningom veta var felet i anslutningen är, när fönstren börjar röra sig. Därför kan du arbeta på motsvarande problem bilfönstret.

4
Det finns en annan möjlighet om din bil fönster inte fungerar. Frågan jag pekar på är att bilens fönster regulator. Det är en anordning som förflyttar bilfönstret uppåt och nedåt. Om det finns ett problem i den här enheten, här är de steg som kommer att bidra att lösa det problemet.

Först skulle du behöva ta bort dörrpanelen i fönstret och lokalisera och ta bort bultarna som håller fast regulatorn till dörren. Under denna period fönstret kan behöva sänkas manuellt för bultarna som ska nås.
Bli av den gamla regulatorn genom att koppla bort ledningar, och ersätta den med en ny som skulle vara lätt tillgänglig på en bilverkstad.
I detta läge skruvarna som håller den nya regulatorn och sedan installera fuktspärr som skulle tas bort när panelen tas bort.
Slutligen är det viktigt att se till att kablarna är återigen korrekt ansluten och fast, innan du stänger luckan.
Nu engagera omkopplaren fönsterhissen. Den nya regulatorn ska fungera, att lösa problemet.

Sist men inte minst, ta bara en titt på den elektriska motorn i fönstret för eventuella fel. Du skulle hitta motorn bakom luckan. Kontrollera, om det finns några förlorar anslutningar. Om anslutningarna är bra, bra. Men om problemet kvarstår, är den enda utvägen att byta motorn.

Konsultera en professionell om du har provat alla ovanstående och ännu bilfönster inte fungerar. Kom alltid ihåg att hänvisa till ägarens instruktions manual, vid eventuella problem. Även om dessa saker är inte alltför tidskrävande och tuff, även en liten uppfattning om hur dessa saker fungerar kommer att rädda dig från en stor bil garage räkningen. Lycka till.

Vad är skillnaden mellan en iPod och en MP3-spelare?
Nya bilar för 2012
Strålkastarglas Cleaner
Bil Dent Removal
Bästa DVD-spelare med USB-port
Låsningsfria bromsar Problem
Bästa Snow Bilar
Bil Överhettning
DIY Bilreparationer
Bilhögtalare Installation
Läder Seat Care

Leave a Reply