Bil Scratch Repair

Märken och repor är ganska vanligt i alla typer av fordon, oavsett om det är en bil eller en stor lastbil. Även om du ger den bästa behandlingen för din nyinköpta bil, förr eller senare kommer det att få sådana repor. Därför behöver du vissa reparation för att återställa det ursprungliga utseendet. Samla in information om olika sätt att fixa bilen repor kommer att hjälpa dig att fastställa din bil tillfredsställande, samtidigt spenderar mindre för ändamålet.

För alla, är uppkomsten av repor i en favorit bil nedslående. Och kommer till billack scratch reparation, finns det två alternativ, antingen du fixa det på egen hand eller anlita en professionell. Medan du gör ditt beslut, anser omfattningen av repor och djup. Om scratch liknar mer av en linje utan att sprida, kan du tänka på fastställande av det själv. Se följande punkter för att utesluta möjligheterna för denna typ av bil reparation.

Undersök Repor
Innan du få upptagen själv att reparera en bil scratch, se till att missfärgning av billack inte ett märke, men en riktig repa. Märken uppstår när gnugga materialet är mjukare än billack. I stället för att orsaka nötning, deponerar det material på färgytan, orsaka missfärgning. I händelse av varumärken, behöver du inte oroa dig när de kommer ut lätt med hjälp av en mild aerosol eller märke remover.

Förbered för Scratch Repair
Så kör du fingertoppen i området och är säker på att det är en skråma. Nästa steg är att framställa scratch området för reparation. Allt du behöver göra är att rengöra den del ordentligt och jämna den genom slipning. Du kan fortsätta att biltvätt med ett milt tvättmedel eller ett schampo. Så, ta en finkornig sandpapper och jämna till repor och angränsande område. Torka bort damm med hjälp av en mjuk trasa eller en mjuk borste.

Fastställande en bil Scratch
För reparation av en bil scratch behöver du tre poster – kropp förening, grundfärg och bättringsfärg. Köp levererar lämpligt att din ursprungliga billack. Applicera kroppen föreningen över scratch området med en plast kniv. Efter det hårdnar, sand bort att nivellera föreningen jämnt. Blåsa bort damm och sprut grundfärg noggrant. Låt det torka under den föreskrivna tiden och avsluta reparation av tillämpning av bättringsfärg.

Använd en Remover bil Scratch
Det finns en uppsjö av remover bil scratch produkter på marknaden, som alla hävdar att imponerande resultat. Gå inte i priset, du kommer att hitta många billiga produkter som lovar att ge god finish. Vara en smart shopper och välj en som har många nöjda kunder. Det bästa sättet är att gå igenom remover bil scratch recensioner och kontrollera produktens betyg. Ta också en titt på prisklass och köpa den bästa remover som kommer i din budget.

Bil Scratch reparationskostnad
Kostnaden är en annan faktor som måste beaktas vid fastställandet en bil scratch. Naturligtvis billack scratch reparera med gör-det-själv-tips är billigare än att få det fastställt av en serviceman. För det senare alternativet är faktorer som din bilmodell, skrapa plats, färg som används för reparation och djup början användas för att uppskatta kostnaderna. Beroende på dessa aspekter, till bilen scratch reparationskostnader om 25 USD så mycket som ett par hundra dollar.

Tänk på alternativen för bilar scratch reparation och uppväga prisklass och efter resultat. I fall, om det finns alltför många djupa och sprida repor, finns det ingen annan praktisk lösning, snarare än att ta bilen till en professionell serviceman att fixa bilen repor. När allt, vill du din bil för att se ren och slät, höger!

Sprutmålning Säkerhet
Färgat bilvax
Hur du ändrar en generator
Bil Top pakethållaren
Bästa Sedan för pengarna
Hur man målar aluminiumhjul
Bestseller ljudböcker
Orsaker till gnisslande ljud under körning
Så här testar ett bilbatteri
När var den första bilen uppfanns
Hur man byter en strålkastare Switch

Leave a Reply