Bil Reparation Tips

När man tillbringar så mycket pengar på att köpa en bil, behöver du inte ens gillar tanken på att sprita ut mer på bilreparationer. Men det finns så många bil problem som kan uppstå. Du kan köra din bil mycket säkert, men du kan inte styra hur andra enheten. Även om du kan betala en hel del uppmärksamhet på underhåll av fordon, kommer mindre bilreparationer behövas då och då. Du kan behöva åtgärda repor eller bucklor på din bil eller reparera eller byta ut en skadad bil del. Bilägare hamnar ofta betala en massa pengar på bilreparationer. Men de kan spara lite pengar om de lär sig grundläggande bil reparera tips. Även om det skulle vara klokt att låta de komplexa problem till utbildade mekaniker kan de enklare sådana ska hanteras. Nedan ges några tips som hjälper dig utföra bilreparationer på egen hand.

Vanliga bil problem och reparera Tips

Undrar hur man utför mindre bilreparationer? Nedan är några av de vanligaste bil problem som de flesta bilägare möter och också instruktioner för att lösa dessa problem.

Punktering
Vet du hur man fixar en punktering? Har vi inte varit i den här situationen och oftast upp våra händer upp i hjälplös förtvivlan? Låt mig berätta hur du ändrar en punktering. Först av allt, dra över till den sida av vägen och parkera bilen på plan mark. Dra upp handbromsen och ta ut klacken skiftnyckel, domkraft och reservdäck från start. Placera domkraften under bilen rikta dem mot hissen poäng som ges i bruksanvisningen. Ta bort navkapseln och lossa hjulmuttrarna. Gradvis jack upp bilen tills lägenheten är igång. Nu ta bort muttrarna och dra ut punktering. Re-position reservdäcket anpassa sin hål med hjulbultar. Nu sänker uttaget tills hjulen är på marken. Dra åt bultarna och placera navkapseln. Nu kör av och glöm inte att få din lägenhet repareras snabbt.

Bil startar inte
Om din bil inte startar dyka upp huven. Ta en titt på terminalerna på batteriet. Om det några tecken på korrosion då de kunde ha ätit i dina kablar. Se till att du regelbundet rengör batteripolerna sådana korrosion. Om allt ser bra ut så är det möjligt att ditt batteri tar slut kostnad, så då får det laddat. Ibland vänder runt motorn men startar inte. Först se till att du har tillräckligt med gas i tanken. Ge alla bränsleledningar en grundlig genomgång. Se till att alla är på plats och väl anslutna. Titta på den primära anslutningen. Om allt är på plats, kan det vara en mer allvarlig elektrisk eller mekanisk problem. Det vore bättre att låta en mekaniker att diagnostisera bilens problemet.

Repor på bil
Köp en primer och en Bättringsfärg som matchar bilens lack. Se till att primern är en färg ljusare än din Bättringsfärg. Tvätta och sedan sand området. Ta bort eventuellt skräp från slipning och avsnitt av scratch. Nu gäller kroppen föreningen företrädesvis genom att använda en plast kniv. När föreningen härdar sanden det och sedan använda primern. När primern har torkat tillämpa Bättringsfärg och låt det torka. Följ dessa instruktioner och din bil ska se så gott som ny!

Buckla på bilen
Om buckla är liten, kan du följa dessa instruktioner för att bli av med bucklor. Du kan använda en träkloss på bucklig yta och försiktigt slå ut buckla från insidan med hjälp av en gummihammare. Ibland buckla skulle pop och fyll i avsnitt som tidigare. Detta hjälper om buckla är tillgänglig. Tillämpning av torris på mitten av bucklig yta kommer också att bidra till att avlägsna små bucklor. I det fall buckla är oåtkomlig, behöver du ett kit buckla borttagning. Få tag i en gummikolv och tryck den mot buckla att skapa ett sug åtgärder. Detta kommer säkert att hjälpa vid dra buckla ut. Om detta inte fungerar, kan du borra också ett hål genom buckla centrum och sedan in verktyget buckla reparation i den för att dra ut buckla.

Detta var en del information om gemensamma bil problem tillsammans med olika sätt att ta itu med dessa problem. Även om du kan fixa en bil däck eller repor reparation eller bucklor, skulle det vara bäst att söka hjälp av en professionell om du inte kan identifiera problemet.

Hjullager Buller
Bränsletank Rengöring – bensintanken Rengöring
Parkeringsbroms Reparation
Hur man byter en strålkastare Switch
Hur man öppnar en Frozen bildörr
Hur man gör en baby Cover Car Seat
Sprutmålning
Konvertera M4A to MP3
Oljeläckage Reparation
Hur man byter glödlampan
Bil detaljer Priser

Leave a Reply