Bil Paint jobb

Numera finns det många typer av jobb billack som kan ses på fordon på väg. Om du söker efter kvalitet, men billiga jobb färg, måste du först ta några mycket viktiga aspekter i åtanke. Den första är om du vill använda bilen som en one-of-a-kind bil på gatan, kontoret eller hemmet, racing, eller bara för något annat syfte. Bil målning kan göras som DIY-projekt om du är bekant med instruktioner bil målning och tekniker, eller kan utföras på en professionell bil målning centrum. Kom ihåg att om du anser det som ett DIY projekt kan du spara en betydande mängd av arbetskostnaderna som annars ges till professionella Auto Paint.

Bil Paint jobb

När det gäller jobb Auto Paint, du behöver tänka på den allmänna användningen av bilen, dess interiörer, oavsett om det är en begagnad en, och liknande andra aspekter. Detta kommer att hjälpa dig att besluta om de lämpligaste färgerna billack. Om du vill att bilen för att se slät och ren, kan du välja vanliga enkla färger som svart, vitt, rödbrunt, silver eller flaska grönt. Om du vill göra bilen ser lite sportig och levande, du kan gå in för val som flammande röd, sport gul, ljusblå, fluorescerande grön, orange och andra färger. Kom ihåg att svarta och vita färger verkar också bra på sportbilar, särskilt om det finns accenter och band med samma färg. Låt oss gå vidare till anpassade billack idéer.

Custom Car Paint jobb

Numera är anpassade måla jobb till stor del görs på muskel bilar, sportbilar, och även små fina bilar. Custom Car färger och teman gör generellt bilen ser unik och gör att du kan ha design och mönster som du vill ha. Du kan lägga till ansikten på utsidan, flammor för att ge en flashig utseende, en guld eller silver plätering ser att göra fordonet ser rika, eller liknande andra mönster. Du kan även välja din egen färg färg eller få bilen målade på ett sätt som om det inte är målad alls. Idag är bilar med lysrör och kamouflage färger rinnande varmt på gatorna, på grund av den uppmärksamhet de lockar. Det finns även spegel-yta färger i butikerna. Nedan följer lite information om lediga billack priser.

Kostnad för jobb Billack

Det finns flera faktorer som bilens lack kostar, med den mest framträdande en är den typ, kvalitet och antal färger. En annan primärt avgörande är om bilen är anpassad och mycket teman eller har konventionell färg färger. Utbudet av kostnaden för att måla en bil är mycket bred och kan börja från bara en $ 100 till och med så högt som $ 5000. Hur mycket ytan skall målas gör också en skillnad i den totala kostnaden för projektet. Om du vill få din SUV målade, måste du betala mer jämfört med vad du kommer att behöva spendera en lack på en liten halvkombi. Antalet färgskikt på utsidan är också en orsak till skillnaden i kostnader lack. Arbetskostnader lägga upp avsevärt de sammanlagda priserna, som sträcker sig från $ 500 till $ 2.000, beroende på anläggningen och platsen för arbetet. De tänker på mycket grafiska och konstnärliga anpassade jobb bil målning, måste överväga ett pris mellan $ 2.000 till $ 8.000 för projektet.

Beroende på vad du vill göra bilen ser ut, du kanske till och med att spendera runt en jättestor $ 50.000 på bil målning. Det föreslås att i detalj diskutera med den professionella om alla ovan nämnda aspekter och kostnader.

Säkraste Sedaner 2012
Bil måla jobb Priser
Byta bil Termostat
Bil Vaxning
MP3
Sprutmålning
Airless färg spruta recensioner
Döda Bilbatteri Symtom
Tread Wear Indicator
Bästa familjen Bil 2012
Nya Auto Teknik en huvudvärk för oberoende Mekanik

Leave a Reply