Bil Målning Kostnad

Har din bil ser alla bleka med färgen skalar, hade kroppen full av repor, vilket gör din senaste look bilmodell som tillhörde en gång till dina förfäder? Det är dags att du får en billack jobbet gjort. Billack jobb, att vara ärlig med dig, är inte så enkelt som att måla ett rum. Det tar tid och det kostar också en hel del. Om du är en av dem som planerar att gå för en bil målning, så ska du veta hur mycket kommer en bil målning kostar. Du måste också veta vad målningen priset beror på. Anges nedan är den genomsnittliga kostnaden för att måla en bil som du bör ha i åtanke innan du går för lack.

Kostnad för målning en bil

Det finns vissa faktorer som kostnaden beror på och dessa faktorer har diskuterats nedan i detaljer. Det kommer att hjälpa dig att få en uppfattning om priser bilen målning.

Det första som bilen lack priser beror på är den typ av färg eller färg som du använder. Det finns så många alternativ att välja mellan på marknaden när det gäller att välja bil färg och vilken typ av bil färg som du väljer beror också på skuggan som du vill, kvaliteten på den färg som du väljer och så vidare. Det finns människor som på grund av sin budget välja låg kvalitet färg, eftersom de kostar mindre. Det är ett stort misstag som du gör eftersom låg kvalitet färg innebär att de kommer att lossna ganska snart och du har att spendera igen bakom färgen. Så det är bäst att du köper en dyr hög kvalitet färg och glömma måla din bil igen för de närmaste åren. En riktig god kvalitet färg kostar cirka USD 150 till USD 4500 (ungefärligt pris). Här är lite mer information om färger billack.

Kostnaden för att måla en bil beror också på omfattningen av den yta som skall målas. Det beror också på den plats där du får din bil målade. Den ungefärliga mängden kan variera från cirka USD 2000 till USD 5000.

Kostnaden för bilar målning beror vidare på hur många lager du lägger på bilen och även arbetskostnaden. Om antalet lager är så hållbarheten hos färgen inte bara kommer att öka men även bilen kommer att skina mycket och som inte vill att deras bil att glänsa. De arbetskostnader kommer också att finnas när du går för en bil lack. Kostnad för att måla en bil själv, kommer att bli mycket billigare ändå. Du kan lära dig att måla en bil själv. Men om du får involverade arbete, då kostnaden kan öka med USD 550 till USD 1500 (ca).

Du kan också gå för egen bil målning om du vill att din bil att se mer attraktivt. Här kan du måla din bil som du vill, men det kommer att bli lite dyrt. Kostnad för att måla en bil huva eller dörren eller kanske motorhuven med denna metod kommer att kosta dig runt USD 55.000 eller mer (ungefär). Nu vet du hur mycket det kostar att måla en bil. Du har nu en rättvis uppfattning om den genomsnittliga kostnaden för att måla en bil och även de faktorer som det beror på. Priset kan variera från en plats till en annan och även modell av bilen. Här är ett tips, istället för att använda en billigare färg och få din bil målade ganska ofta, det är bättre om du går till en dyr lack och glömma måla din bil under de närmaste åren.

Bränsletrycksregulator Problem
Bil Vaxning Verktyg
Topp 5 Bästa MP3-spelare
Smart bil recensioner
Bil Målning Kostnad
Varningsblinkers
Intressant bil Fakta
Värmeelement Anvisningar för byte
Guide för Bilvård
2012 nya Volkswagen Beetle
Däck Justering Kostnad

Leave a Reply