Bil måla jobb Priser

En polerad, helt ny bil är en av de vackraste sevärdheterna någonsin. Vilddjuret skiner i all sin glans med löfte om fart och kraft är varje ägarens stolthet. Men hävdar att utseende och skydda den är ett tufft jobb! How stor någonsin skydda din bilen hur stor någonsin ni köra säkert repor är oundvikliga. När du älskar din bil, är en repa på det, som en repa på din egen hud. En bil Bättringsfärg kan ta hand om dessa mindre lokala repor. En helt ny lack från bilföretag kostar en premie. Men det finns andra alternativ som finns som butiker auto kroppsdelar som erbjuder god service till rimliga priser.

Bil målning jobb är specialiserade uppgifter som kräver extrem försiktighet och precision. Se till att din bil är i säkra händer och du får en rimlig del när det gäller målning priser. Vissa människor tror på att göra sina egna arbeten och få hela målningen jobbet gjort på egen hand. Om du också planerar att följa efter, sedan vet att det här jobbet måste utföras mycket noggrant. Bil målning är inte samma sak som att måla väggar och det är extremt subtila arbete. Om du inte är en expert eller om du har en professionell för att hjälpa dig, måla din bil på egen hand är starkt rekommenderas inte! Fläckigt måla jobb kan traumatiserande minst sagt och svårt att leva med. Om du vill att din bil att hämta värde genom återförsäljning eller återställa tillbaka sin förlorade ära, är det bäst att lämna över jobbet till proffs. I följande rader, ger jag dig en sammanfattning av de olika faktorer som påverkar bilpriserna, förutom att ge dig en grov kostnad sortiment för lack, som du kan förvänta dig.

Faktorer som påverkar priserna lack

Du kan ha olika skäl att gå för en bil lack. Den exponering för sol, luft och vatten tar en vägtull på färgen, vilket kräver ett nytt lager färg. Förutom att förhindrar målning rost och korrosion, vilket annars påverkar alla utsatta områden med tiden. Om du köper en begagnad bil, är det en bra idé att få det nymålat.

Om du är uttråkad av den befintliga skugga, kan du prova olika färg färger eller kombinationer av dessa som radikalt kommer att förändra utseendet på din bil. Priserna är beroende på en mängd faktorer som måste beaktas. Här är en lista över några faktorer som du måste tänka på när man beslutar om målning priserna är rimliga:
Typ av färg och antal lager Tillämpad
Färgen som används är en viktig faktor som påverkar jobb priserna. Färgen Priserna varierar från $ 100 till mer än $ 5000, beroende på vilken typ av färg du använder. En fullständig lack kostar ungefär $ 10.000, ungefär. Låg kostnad och låg färger kvalitet lossna med tiden. Färger som kostar en premie även länge, vilket gör dem definitivt värt det. En annan sak som påverkar målning priserna är antalet lager av färg som du får tillämpas. Fler lagren är djupare glans och mer långvarig den är.

Storlek på bil, arbete och täckning
Beroende på hur många kvadratmeter din bil behöver ommålning kommer måla jobb priser stå i proportion. Det finns en hel del arbete som deltar i att dölja de delar du inte vill målade och ta bort bildelar för samma. Om den tidigare färg som bilen hade och ny färg du får tillämpas är olika, det finns en stor mängd arbete som krävs att ta bort den äldre, genom att skrapa bort det. Så arbetsintensivt påverkar priserna avsevärt. En högkvalitativ, high-end bil målningsarbete är helt värt pengarna investeras, eftersom efterbehandling och slutliga utseende talar för sig själv. För toppjobb kvalitet färg, kommer arbetet i sig stöter några tusen dollar.

Anpassad Målning
Om du tänker ha en hel kropp anpassad målningsarbete som en racerbil mönster eller några tjusiga design mönster, då kostnaden blir betydligt hög, lägga tusentals dollar till den. Dessa anpassade målning jobb kräver hög färg kvalitet krom, som kostar ungefär $ 800 per liter. Så om du letar efter skräddarsydda snygga design är den totala målning priserna kommer att vara mycket hög.

Som ni kan se, beroende på alla dessa faktorer kan måla jobb Priserna varierar från $ 5.000 till över $ 10.000. Naturligtvis små repor kan tas om hand med billack tryck upp jobb. Kontrollera att om du väljer jobb auto målning med plåtslagerier, deras tekniker är kvalificerade och de ger dig en garanti på lack. Kontrollera också några tidigare arbeten utförda av auto body shop innan du ger dem ditt. Det är inte möjligt att förse dig med en korrekt uppskattning av lack, utan kunskap om färgen kvaliteten, omfattningen av arbete och arbetskostnader. Den korrekta uppskattningen kan endast tillhandahållas av en målning professionell, specialiserat på handeln. Ändå är det prisintervall som presenteras ovan vad du kan förvänta dig för en någorlunda gammal bil, med anständig kvalitet färg och rimliga avgifter arbetskraft.

Hur man byter lås fönsterdekaler
Bästa Bilbatteri
Sprutmålning Möbler
Hur man rengör aluminiumhjul
MP3-spelare Instruktioner: Installera en MP3-spelare
Generatorn Problem
Värmeelement Anvisningar för byte
Hur Touch Up Car Paint
Taklucka installation
Hur du ändrar skivbromsar
Bromsbelägg och rotorer Kostnad

Leave a Reply