Bil Ljudisolering

Om du kör hem från jobbet och enheten är ganska lång, förväntar du dig normalt rida är tyst och lugnt. Men många gånger händer det att trots att stänga fönstren, kan du fortfarande höra utanför ljud i bilen. Ljud kan vara från motorn och från vibrationer bil del som stammen eller huva, dörrar, paneler, etc., och även utanför trafiken. För att bli av med detta problem är den bästa metoden förmodligen att tänka på ljudisolering. Innan vi går vidare till ljudisolering produkter för bilar, låt oss ta en titt på vad auto ljudisolering egentligen är.

Vad är bilen Ljudisolering?

Fordon ljudisolering är uppgiften att använda vissa produkter för att minska yttre buller som kan höras inuti bilen. Många tror att genom att använda ljudisolering, kan yttre buller bara minskas och inte elimineras helt. Automobile ljudisolering kan naturligtvis bidra till en fredlig och lyxiga rida. Det kan även bidra till att förbättra ljudkvaliteten på ljudsystemet och högtalare. Ljudisolering produkter gör jobbet att absorbera irriterande ljud som kommer från utanför bilen, vilket gör interiören tyst. Material för dämpning ljud inkluderar ljudisolering sprayer, skum, mattor, etc. I följande del av artikeln kommer vi att diskutera mer om ljudisolerande material.

Bil Ljudisolerande Produkter

Mattor används främst för att ljudisolering i bilar och lastbilar. De är gjorda med användning av antingen styren-butadien eller asfaltsten ark. Ljudisolering mattor installeras i bilar för att minska vibrationer, vilket resulterar i låg eller ingen buller från delar. De används huvudsakligen över paneler, och dra upp vibrationer, varefter vibrationerna förvandlas till värme. Några av de bästa mattorna som finns i biltillbehör butiker Dynamat och Road Kill.

Numera är ljudisolerande sprayer också övervägs för att minska mängden ljud i bilar. Generellt, för att använda dessa sprayer, skulle du kräva en färg pistol också. De sprutas på områden där mattor inte kan installeras. Dörrpaneler är de vanligaste platserna där dessa sprayer används.

Skumark är andra bra val i ljudisolering produkter. Dessa ark används mycket på samma sätt som mattor. Ändå är de sätter på paneler för att minska och absorbera vibrationer, i stället för att vända vibrationer till värme som mattor gör. Dessa skum ark absorberar vibrationer och fördela trycket hela.

Det finns även skum sprayer som finns på bildelar butiker. Dessa högst effektiva för att minska ljud som kommer från vibrationer av paneler. Den ljudisolerande skum sprayen sprutas in mellan två paneler, varefter det torkar ut, producerar ett skum som fyller i panelen sprickor. En av de mest populära sprutar ljudisolering skum är frigolit. Observera att rök kommer ut ur frigolit sprej tros vara skadligt för en persons hälsa.

Annan ljudisolering metod är mikro jute, vilket är ett tunt ark av fibrer som suger i ljud. Men många bilägare tror att detta inte är mycket effektivare än andra metoder som nämns ovan. En bra sak med micro jute ark är att de lägger bidrar till yppighet av inredning. Dessa plattor är lätt tillgängliga på alla butiker matta utbudet.

Dessa är de bästa ljudisolering produkter som du kan köpa, för att bli av yttre ljud. Det är en god idé att använda två eller flera av dessa metoder för att få en acceptabel mängd av ljudisolering i bilen. Du kan även köpa ljudisolerande kit som inkluderar mattor avsedda för ändamålet. Jag hoppas att ovanstående information har varit till nytta för förståelse bil ljudisolering och dess metoder.

Sprayfärg för plast
Motorvagn antenn
DIY Bilreparationer
Bil Inredning och Design
Vägmätare Reparation
Vad är det snabbaste bilen i världen
DRM Removal
Bilstereo Installation Guide
Hur ABS-bromsar fungerar
Bästa Sedan 2012
Bästa Sedan för pengarna

Leave a Reply