Bil ljud och video Köptips

Bilens ljudsystem

Going for att lång enhet och lyssna på din favoritmusik, hela idén verkar så perfekt, men om bilens ljudsystem inte fungerar eller förstöra din musik, inte för att du valt ett billigare alternativ, men eftersom du inte kunde göra rätt val när köpa en ljudanläggning för en bil. Så här gå igenom några saker som vi bör vara försiktiga med när man köper det men innan så måste vi veta exakt vad vi vill från vår ljudanläggning. Den skiljer sig från en individ till en annan – vissa bara vill uppgradera vad de redan har tillhandahållits från tillverkarna, en del vill högtalaren blåser volym och en del vill volym som skulle höras över hela grannskapet. Så när du bestämmer dig för att i nästa beslut skulle vara att köpa mer makt eller antal förstärkare. Om du vill ha anständiga volym, kan du lita helt på högtalarna i bilen som behöver makt kring 30watts och det är makt nog för dina högtalare. Inte snedvrider ljudet genom att lägga fler antal talare. De av er som vill enorma volym kan köpa förstärkare.

Den typ och kvalitet på spelaren, typ och kvalitet högtalare och akustiken i bilen är saker som måste hållas i minnet förutom den makt som måste ges till varje enhet, men i händelse av otillräcklig effekt enheten skulle inte kunna reproducera förväntade resultat. Som redan nämnts, att få en större ljud, kan ampere läggas eller den andra saken är bas kan ökas.Det måste förstås att för att få en klarare ljud makten bör kanaliseras så att alla frekvensspektra får sin andel och använda den kraften kan generera det bästa ljudet som inte är skärande.Om du vill ha en CD-spelare i bilen är dessa alternativ som du har:
In-dash CD-spelare som finns tillsammans med radiomottagare eller MP3-spelare.
Bärbar CD-spelare är också ett bra alternativ som du kan ansluta till i instrumentpanelen musikspelare via en kabel eller en Bluetooth eller adapter.
In-dash cd-mottagare med en kassett växlare installerad någon annanstans i fordonet.

Om den uppgraderade ljudsystem eller en sällsam enhet är från samma tillverkare som fordonet så att installationen bör inte vara ett problem men om det inte är så då enheten eller hela systemet måste anpassas.

Om du vill ha digital musik för din bil, skulle en lämplig stereo vara en bra arrangemang. Mer än 275 låtar kan lagras med valet av blanda och upprepa, men då lagring av CD-skivor utgör ett problem om tillgänglighet på utrymme. Nu exakt vad du vill ha i din bil beror helt på din smak.

Bilstereo Installation Kit

Installera ljudanläggningen i bilen beror på vilken typ av fordon som du har, är det teknikaliteter och användning av rätt verktyg. Installationen Satsen består av fästen och ringar för rätt typ av anpassning. Kabelstammen är också en viktig sak som beror på ljudsystem liksom på fordonet. Sedan en annan krav skulle vara antennen.

När du installerar systemet bilstereo, bör försiktighetsåtgärder vidtas eftersom det finns många vassa instrument som handläggs. Användning av skyddsglasögon är ett måste.
Märken som du kan lita på är följande

Aiwa CDC-MA01. Pris: $ 349,95
Blaupunkt i San Jose MP41 och MP300.Pris: $ 399 och $ 339 respektive.
Kenwoods Excelon KDC-X959.Pris: $ 700
Pioneers DEH-P8400MP

Bil Video System

Det finns märken som ger med bil videoklipp efter dina behov, men innan du börjar leta efter en en, är det viktigt att veta exakt vad du ska leta efter i den. De grundläggande kraven kan vara antalet monitorer spelaren (DVD eller VCR) och ljudkällan.

Det finns två typer av system bil video som är följande:
Backseat system
I instrumentpanelen bil videosystem

In-dash bil videosystem har många fördelar som det visar information om bilen ljudkälla, fordon informationssystem skott skärmen från backkameran förutom att hjälpa till med navigationssystemet genom att visa kartor och rutter.Den består av en flip upp LCD och en flisas mediaspelare som kallas ett däck. Den är speciellt utformad för förare och det skulle inte spela upp video om inte fordonet står parkerat och nödbromsar används även om videon fungerar som en navigering displayen när fordonet är i rörelse. Baksätet bil videosystem är utformade för passagerare i baksätet och skärmar är antingen ovanför eller på baksidan av framstolarna. När du går för overhead skärmar, se till att belysningen även ingår i hela inställningen, så att ni skulle spara utrymme och det skulle också vara lämpligt. Alltid få experter att göra det eftersom ledningar och kopplingar är ganska komplicerat. Du kan också gå till funktioner som I-pod kompatibilitet och touch-kontroller skärmen, TV-tuner etc.

Innan du köper, vet vad du köper och vad de funktioner så att du kan förstå produkten bättre och bestämma om du vill det alls. Försök att få lite feedback på produkten från tidigare användare. Det är viktigt att veta vilken typ av garanti planera din köpare ger för en sådan dyr objekt och vad underhåll system är.

Det är inte alltid viktigt att spendera en bomb och hitta den bästa gott på marknaden, men om en billig produkt uppfyller dina krav, gå för det. Vet dina krav och besluta om detta.

Hur man byter kulleder
Bästa Bilar för tonåringar
Remote bil Starter Installation
Hur länge bromsbelägg Sista
Tyska bilar Vs japanska bilar
Airless Paint Sprutor och vapen
Auto Painting Priser
Huvudcylinder Repair
Bil draganordning
Hur man reparerar en Seat Läder bil
MP3-spelare Instruktioner: Installera en MP3-spelare

Leave a Reply