Bil larm Systems

Bil larmsystem är grundläggande sätt att hålla tjuvar borta. Det första systemet utformades 1896. Numera varje bil är utrustad med avancerade elektroniska sensorer, sirener och fjärrstyrning aktiveringssystem. Även om de inte alltid stoppa stölden från att hända, men de skapar problem, som fungerar som larm för både ägaren av bilen och tjuven.

Delar av en bil Alarm System

Ett grundläggande system består av följande delar:
Sensorer
[Si

I vissa av de avancerade konstruktioner finns det några fler delar som radiomottagaren som underlättar trådlös styrning av en bil och den andra är extra batteri när bilens huvudbatteriet inte fungerar, kan detta extra batteri hjälper larmsystem som fungera. Den tredje delen är den dator styrenhet som övervakar allt som händer i omgivningen och om det är något oönskat det blåser sirenen av.

Det finns olika typer av sensorer associerade med billarmet som dörrsensor som är placerad i dörren. När huven på framsidan eller någon av dörrarna eller en trunk öppnas datorstyrsystemet aktiverar larmet. Det är en generell egenskap hos de moderna bilar som ljuset inuti bilarna automatiskt slås på när dörren öppnas, dessa sensorer arbetar också på ett liknande sätt, men i händelse av larm dörren sensorer som aktiveras av ägaren eller användaren av fordonet.

Typer av sensorer

Den andra typen av bil larm fungerar med hjälp av chock sensor som om bilen flyttas då sirenen kan höras. Den tredje typen är fönster sensor där larmet aktiveras när fönstren är trasiga. Tryckgivare utlöses när trycket inne i bilen förändringar som kan uppstå som en följd av någon av de ovan nämnda saker som om fönstren är trasiga eller om dörren öppnas lufttrycket i fordonet måste förändras så ljuda larmklocka. Det finns också något som kallas Tilt sensor som utlöser hjärnan av larmsystemet när bilen lutas till en viss vinkel eftersom det finns vissa smarta thieved som bogsera bort bilen.

Användning av Car Alarm System

Det har varit otaliga fall då trots att larmsystemet vara där, har bilen blivit stulen eftersom det ibland inte förstå vad exakt är en bilstöld. Experter anser att numera stölder förekommer trots att larmsystemet vara där eftersom ingen bryr mycket om det. Folk betalar inte uppmärksamhet eftersom larmsystem utlöser in en siren även när det finns en stark vind eller ett husdjur försöker störa fordonet. Dessutom tjuvar är att utforma nya sätt att erövra nya tekniker som används för att tillverka larmsystem i fordon.

I modern tid tillverkarna undviker installation av bilens larmsystem och ser fram emot att effektivare åtgärder som de systemen spårning av fordon och stöldskydd bil.

Främre hjulinställning
Strålkastarglas Cleaner
Tvättbar sprayfärg
Hur man fixar en punktering
Bilbatteri laddare Recensioner
När var den första bilen uppfanns
Hur Clean Car Klädsel
Legering Vs. Stålfälgar
Bilen bromsar
Bilvax omdöme: Top 10 bästa bil Vaxer
Rengöring aluminiumhjul

Leave a Reply