Bil larm Problem

Lite visste vi att anti-stöld system som vi installerade för bilsäkerhet en dag skulle bli en orsak till huvudvärk för oss. Bil larm som går bort när som helst, var som helst, utan en fråga för deras ägare, är en källa till stor olägenhet. Ibland kan dessa larm väcka dig mitt i natten med sina irriterande pipande, medan ibland kan de skrämma bort dina grannar eller en dålig intet ont anande förbipasserande. Om du har tur nog, sedan trycka på rätt knapp på fjärrkontrollen kan stänga den där upp, annars kanske du måste utföra några allvarliga mekaniker arbetar för att avaktivera larmet.

Vanliga Bil larm problem

Bil Larmet, som utlöses efter behag
Det kan finnas en myriad problem i den inre kretsen av larmet konsolen, när detta sker. I denna situation larmet går även när det inte finns en enda själ närmar din bil. Du kan stänga av alarmet genom att helt enkelt sätta på tändningen. Annars kan du också prova att stänga av knappen för larm, placerad under ratten. Om detta inte löser problemet kan du behöva ta bort säkringen för larmet. Vanligtvis Säkringsdosa för larmet är belägen under ratten på vänster sida. Men om din larmsystem för bil råkar vara en eftermarknad en, så hittar du ditt larm säkring i huven. Kontrollera bruksanvisningen för diagram över säkringsboxen. Ditt larm säkring sannolikt märkas med en symbol. Med hjälp av en tång nål näsa, dra ut säkringen ur lådan. Men om du inte kan avgöra vilket av säkringarna är larmet säkring, då du kan utföra försök och misstag, tills du drar ut den rätta säkringen och få larmet avaktiverat. Om denna lösning inte verkar fungera, kan du behöva koppla bort minuspolen på bilbatteriet, för att inaktivera den. Dock använda det här alternativet som en sista utväg, eftersom du kopplar den negativa polen innebär, kan du inte starta bilen.

Billarm som vägrar att gå ut
Även detta är inte en situation som kan leda till att du offentligt förlägenhet, det verkligen kan sätta säkerheten för din bil i riskzonen. När du låser bilen med en fjärrkontroll, kan du se en LED blinkar men det finns ingen buller. Glödande LED indikerar att bilen larmsystemet är på, bara det inte ger något ljud. Kontrollera om panik-knappen på fjärrkontrollen fungerar eller inte, om ja, då det innebär att det finns några problem med hornet. Du har förmodligen fått en felaktig larmläge aktiverad. För att återställa rätt läge, se din användarmanual och håll och tryck på höger knapp på fjärrkontrollen. Om du inte har en manual, så du kanske måste göra ett par försök att kontrollera vilket läge fungerar för ditt larm.

Normalt hittar du allt du behöver när det gäller mekanismen för dig larmsystem i bruksanvisningen själv. Bortsett från de lösningar som anges ovan, kan man lika gärna vill veta om batterierna behöver en förändring eller inte. Du måste också se till om din fjärrkontroll fungerar korrekt eller inte.

Om din bil larm inte svarar på någonting, då du kan behöva koppla bort minuspolen och bogsera bilen till närmaste bensinstation. Du bör helst ta den till din egen återförsäljare för att åtgärda larmet problem för visst märke på din bil.

Aerosol sprayfärg
Hur Clean Car Klädsel
Vem uppfann MP3-spelaren?
Ljuddämpare reparationskostnad
Hur du köper ett bilbatteri
Mest tillförlitliga bilmärkena
Bästa Sedan för pengarna
Bil Reparation Tips
Hur man målar en bil själv
Nyckellöst Entry System för bilar
Billjud Felsökningstips

Leave a Reply