Bil interiör färg

Målning är en av de viktigaste sakerna som måste göras för att hålla bilen blanka och rena. Numera är det här jobbet inte så komplicerat som det var innan, på grund av en mängd olika målningstekniker och utrustning. Målning ett bilens interiör är lika viktigt som det yttre, eftersom den bidrar till det övergripande utseendet på bilen. Du kan få bilens interiör målade från en professionell eller ens kan se det som ett DIY projekt. Om du funderar på att genomföra en DIY projekt, måste du ta i åtanke några viktiga saker. Detta kommer att hjälpa dig att göra jobbet effektivt och tillfredsställande sätt.

Välja Bil Färger Interiör Paint

Om du råkar besöka en butik billack, kommer du att bli förvånad över att se de många färger tillgängliga. När det gäller att välja färger för interiör, måste du förstå att nyanser lämpligt ska matcha med de som tillämpades på utsidan. Det finns dock några typiska färger som ser bra oavsett utomhusfärg. Ett bra exempel kan vara svart eller grå. Också se till att den inre färg färg går bra med stoppning av bilen. Generellt, om det yttre är målad i rött, kan lämpliga färger vara en kombination av rött och vitt. Läs vidare om några tips om hur man ansöker interiör färg.

Måla bilinredningar

Innan du börjar göra målningen jobbet, rengöring insidan behöver noggrant göras. Det första steget är att ta ut alla lösa elektroniska tillbehör och ventiler och knoppar från instrumentpanelen. Efter att ha tagit dem på rätt sätt, tvätta dem med tvål och låt torka i solen eller med hjälp av en fön. Nu måste du ta bort damm och smuts från de återstående delarna genom borstning med en scrub. Innan du ansöker maskeringstejpen, föna de inre delarna. Applicera maskeringstejp där du inte vill använda färgen.

Om instrumentpanelen består av plast, använda en sandpapper och gnugga det mjukt för primern att vara säker på det. Torka av med tvättsprit och rengör med en torr trasa, vilket gör att inga rester finns på de inre delarna. Nästa steg skulle vara att tillämpa en kvalitet primer från en känd varumärke på bilens interiör så att färgen kan vara säker på ytan. Se till att du väljer den typ av färg tanke på yta som behöver målas, såsom vinyl streck färg för instrumentbrädan eller vinylplast färg för varje plastyta.

Med hjälp av tekniker sprutmålning, vidta lämpliga vinyl färger, ta hänsyn till att fler lagren kommer mörkare vara skuggan. Kom ihåg att munstycket på sprutpistolen måste vara 16 till 18 inches långt från ytan vid tillämpningen färg. Också se till att du flyttar vapnet på ytan på ett smidigt och tillbaka rörelse. Du kan även överväga att tillämpa färg till klädseln. Efter målningen är klar, öppna bilfönster, och låt torka naturligt. Dessutom kan du även använda en hårtork för att påskynda torkningen. Efter färgen är torr, installera alla tillbehör tillbaka, och testa om de fungerar.

Detta är ett standardförfarande att tillämpa vinylfärg kupén. Du kan ha den färg och nyans du vill genom att flera skikt av färg. Målning kupén hemma kan visa sig vara ett bra steg för att spara på lönekostnader. För att färgen förblir nytt under en längre tid, kan du använda en blockerare fönster solen för den delen.

Säkraste Sedaner 2012
Hur att hoppa starta en bil
Hur man byter broms rotorer
Bästa små bilar
Bärbar DVD-spelare Recensioner
Vinyl sprayfärg
Lamborghini Vs. Bugatti
Bromsoket Reparation
Intressant bil Fakta
Custom Car Audio System
Symtom på en dålig bränsletrycksregulator

Leave a Reply