Bil Dent Removal

Det kan vara nedslående att se din bil med bucklor och märken. Det är alltid klokt att undvika fall där bilen kan utsättas för risken för att detta bucklig. Det kan dock anses vara näst intill omöjligt om du använder din bil regelbundet. Förutom att påverka utseendet på bilen, kan bucklor orsaka avskrivning av sitt värde. Så är det alltid bättre att reparera dessa bucklor tidigast. Bucklor kan repareras av proffs, men ibland kan en sådan bil buckla flyttservice bli riktigt dyrt. Du kan minimera sådana kostnader genom att anta några metoder som kan vara användbara för att fastställa bil bucklor hemma.

Hur man tar bort en buckla på en bil

Vi väljer alltid professionell hjälp när det gäller att fastställa bil bucklor. Kostnaden för att ta bort sådana bucklor beror på svårighetsgraden av bucklor och det kan bli riktigt dyrt i vissa fall. Medan större bucklor kan kräva professionell hjälp, kan du spara lite pengar genom att reparera små själv. Det finns olika metoder som kan hjälpa dig att ta bort bilen bucklor.

Bil Dent Removal Kit

Olika typer av kit finns på marknaden och dessa kit innehåller olika verktyg, som behövs för att fastställa bil bucklor. Vanligtvis har sådana kit har sugkoppar, varma limpistoler, plast adaptrar, metallbearbetning hammare, och / eller andra verktyg som används vid fastställandet av bucklor. Om du använder verktyg som, sugkoppar, plast adaptrar osv, då finns det ingen anledning att borra hål för buckla borttagning. Allt du behöver göra är att placera sugkopparna på mitten av buckla och dra sitt snöre. Denna metod har visat sig vara effektiv när det gäller små bucklor, men större eller ojämna de behöver andra verktyg för reparation. En annan metod är att limma en plast-adapter till mitten av buckla, med hjälp av en limpistol. Du måste bifoga en buckla dragverktyg till plastadaptern och dra verktyget så att buckla kan plattas. De flesta av dessa verktyg finns i dessa avlägsna bil buckla kit, som är mycket användbara för att reparera mindre bucklor på din bil.

Använd Kolsyreis

Torris är inget annat än fast koldioxid, som annars är känt som cardice eller kort is. Den levereras i fast form och smälter för att bilda koldioxidgas. Allt du behöver göra är att tillämpa den på bucklor. Men se till att bära skyddsutrustning som, tjocka handskar, medan du gör denna uppgift. Även om är torris inte känt för att orsaka några repor, är det alltid bättre att täcka den med en mjuk, fuktig trasa, innan du använder den på bucklor. Rengör ytan på bucklor och området runt dem. Värm bucklor och omgivande områden med en hårtork, innan du applicerar torris. Nästa steg är applicering av torr is på bucklor. Tryck torris över bucklor i ungefär 60 sekunder. Detta gör metallen kontraktet, därigenom plattas de bucklor. Torris kan visa sig effektiva för att avlägsna bilen bucklor, särskilt under varma klimat.

Även mindre bucklor lätt kan fastställas, kan stora sådana behöver professionell hjälp. Du kan prova någon av ovan nämnda bilen metoder buckla reparation för dig själv och se resultaten. I fall du inte reparera bucklor med dessa metoder kan du söka professionell hjälp.

Säkraste bilar
Bilvax Betyg
Underhåll av fordon Checklista
Bärbar DVD-spelare för barn
Bilbatteri sippra laddare
Bil Ljuddämpare Reparation
Hjul
Aerosol sprayfärg
Bil Paint jobb
Läder Seat Care
Döda Bilbatteri Symtom

Leave a Reply