Bil Bogsering

Bil bogsering är handlingen att gå med en specifik släpvagn till bilen, och dra den bakom, med att placera en bil, båt eller en motorcykel på trailern för transport. Du kan behöva tänka på bil bogsering i situationer när du vill gå för båtlivet och ta din egen båt, bara transportera en annan bil eller motorcykel till en annan plats, eller ta ett fritidsfordon till ett annat område. Bil bogsering kan göras genom kraftfulla bilar och stadsjeepar. När man överväger bil bogsering för något ändamål, måste du ta några mycket viktiga överväganden. Läs vidare om några viktiga punkter på bilen bogsering.

Överväganden för Bil Bogsering

Bil bogsering är verkligen en allvarlig uppgift som behöver ordentlig uppmärksamhet. Du behöver först kolla bogsering specifikationer för bilen. Vissa bilar och stadsjeepar har en större dragkrok än andra. Vikten medan bogsering släpvagnar bakom bör vara under den givna maximala räckvidden, för att bidra till säker körning. Ta reda på Gross Rating Vehicle Weight (GVWR) på din bil, vilket innebär den totala vikten på bilen kan hantera. Detta omfattar föraren, alla passagerare, full bensintank och även tungan vikt släpvagnen dras bakom.

Bogsering kapacitet beror normalt på vilken typ av fordon och motoreffekten. Den hänvisar till den maximala vikt bilen kan dra på en sluttning utan att skada dess drivlina. Notera att den sammanlagda släpvagnsvikt och belastningen på det bör vara mindre än den maximala gränsen bogsering. Däcktrycket är en annan faktor som ska uppmärksammas vid bogsering. På grund av den släpvagnsvikt är däck utsätts för högre tryck vilket är varför du kan behöva justera lufttrycket därefter.

Medan bogsering, kom ihåg att för lågt lufttryck blir heta och det är därför de tenderar att misslyckas. Du kan behöva öka luft i däcken enligt en ökning av belastningen på släpvagnen. Det föreslås att hålla ett övertryck lufttryck för att checka ut däcktryck regelbundet under bogsering. Du kan referera till bruksanvisningen för att fastställa lämplig lufttryck måste du ställa. En annan sak att ta i åtanke är bromssträckan som ökar med vikten. Låt oss nu diskutera bil bogsering utrustning.

Bil draganordning

Det finns ett stort utbud av draganordning beroende på vilken metod du ska använda för bogsering. Det är en metod som kallas två hjul bogsering, där endast de bakom hjulen på bogserade bilen är i kontakt med marken. Bilen draganordning här kallas en bogsera dolly. Det finns en annan metod som används speciellt i fråga om bogsering fritidsfordon, som är känd som fyra hjul ned bogsering eller platt bogsering. I denna metod fordonet bogseras inte hålls i en sådan utrustning, och alla hjulen vidrör marken. Den utrustning som används här är en självinställande dragkrok, självjusterande mottagare montering, självinställande fordon montera eller en en ram.

Du har en möjlighet att utnyttja bilen bogsering för den delen. Dessa tjänster har sina egna bilar och utrustning för att bogsera en bil eller fordon. De kan dra oönskade bilar från en plats till en annan, bogsera bilen till en verkstad i händelse av ett haveri eller en olycka, och liknande situationer. De bogsering priser beror på vilken tid på dagen du utnyttjar tjänsten och hur länge du behöver bogsering. En bogsering tjänst för fem miles skulle generellt kosta från $ 35 till $ 75.

Tändningslås Problem
Så om du vill kolla en generator
Bilstereo Borttagning
Måla Färger för bilar
Hur man bygger anpassade Lådor bilens högtalare
Hur mycket kostar det att måla en bil
Hur en momentomvandlare Work
Bil Vaxning
Spray bilvax
Bilfönster reparationskostnad
Bästa Snow Bilar

Leave a Reply