Batteri Renovering

Världen tycks ibland köras på batterier, som så många saker som vi använder i vårt dagliga liv innebär batterier! Vi inte ens inser att – ta de vanligaste och uppenbara saker – bilar, golfbilar, digitalkameror, bärbara datorer och så många saker de innebär batterier! Ladda batterier har blivit så vanligt att det innebär en rutin för så många människor över hela världen. Nu en liknande process batteri rekonditionering. Det är i grunden tänkt att renovera batterier även när de är helt urladdade eller döda. Det är en vanlig praxis för ett bilbatteri. Texten under kommer att handla om detta och mer, så häng på.

Vad är Battery Renovering?

Ett av de viktigaste målen för renovering av ett batteri, är att bli av med sulfatering utvecklas på batteriet. Detta görs genom att låta vissa tillsatser och därefter låta batteriet vila under en viss tid. Detta leder till att nedbrytningen av sulfateringen av plattan. Denna process orsakar också att batteriet laddas korrekt i sin fulla kapacitet och för att öka den förväntade livslängden för ett bilbatteri. Laddning av batteriet löser inte syftet med att bryta ner sulfatering. Därför även om du ladda batterierna, rekonditionering dem är tillrådligt. Med några nödvändiga verktyg, kan det göras hemma. Det finns ett antal enkla metoder för rekonditionering av batterierna.

Batteri Renovering Laddare och förfarandet

Som namnet antyder, är en laddare en anordning som får döda eller helt urladdade batterier på rätt spår igen. Otvivelaktigt då, när du talar om rekonditionering batterierna kan laddaren inte ignoreras eller lämnas åt sidan. Tja, det är laddaren nästan din rekonditionering enhet. Såsom nämnts tidigare är dessa batteriladdare återuppliva de gamla, urladdade batterier genom att upplösa bly sulfatkristaller som ansamlas på de ledande plattorna på batterierna under en tidsperiod. Nu ackumulering hindrar utförandet av batterierna hindrar elektrisk laddning som löper genom batterierna. Renovering säkerställer att denna ackumulering tas bort.

En desulfator och ett batteri med spänningen mellan 6 till 10 amp är ett bra alternativ för batteri rekonditionering. Denna process är relativt lättare än något annat batteri relaterade processen. Allt du behöver göra är att ansluta batterierna med desulfator och batteriladdare. Du måste ladda den tills den specifika vikten i batteriet visas som någonstans mellan 1,250 och 1,300. Specifik vikt kan mätas med hjälp av en hydrometer. I fall du inte har det, kommer batterispänningen måste kontrolleras. Håll batteriladdaren påslagen och se spänningen i batteriet. Helst ska det visa mer än 15 volt. Denna procedur tar totalt 24 timmar. Om du funderar på att rekonditionera batterier, eller att säga de-sulfat batterierna vad du kan göra är se spänningen i batteriet och stäng sedan av laddaren, om den visar mer än 11 ​​volt. Låt den gå i ca 12 timmar efter att ansluta den till desulfator. Då igen slår laddaren och låt batteriet köra i 12 timmar mer. Fortsätt denna, tills batteriet blir i det ideala intervallet spänning och specifik vikt. Detta är viktigt, till exempel, för bilbatteri underhåll.

Du kan använda dessa rekonditionering enheter på en blybatteri, som är den bästa delen om dem. Batteriet kommer att fungera bra, och det blir inga bilbatteri problem på grund av att göra denna process, som är den största fördelen. Om du är skeptisk att göra detta så kan du få det gjort av en professionell eller så kan du byta din för renoverade dem, snarare än att köpa nya! Det är där jag kommer att sluta mitt batteri av ord och signera! Det är adios från mig till nästa gång!

Smart bil recensioner
Bromsbelägg Replacement Cost
Varningsblinkers
Avgas läckage
TRUMBROMS Byte
Hur man byter en strålkastare Switch
Hur man sprayfärg Möbler
Chrome sprayfärg för bilar
Bästa bärbara DVD-spelare
Dekorativa bilens golv Mats
Sprutmålning

Leave a Reply