Bästa Snow Bilar

Numera hittar du många typer av olika, användbara och intressanta typer av teknik som ingår i bilar. Detta är den främsta anledningen till det är klasser av bilar, på grund av användningen, makt, storlek, kroppstyp, körsträcka och pris. En av de mest användbara former av teknik som någonsin uppfunnits i bilindustrin är det fyra hjul drivsystem, även informellt kallad All Wheel Drive-system. Denna funktion är mycket användbar när det gäller att köra bilen på terrängen, sandig eller snöiga och hala vägar. Det ger föraren god dragkraft och kontroll på hjul. Bilar, lastbilar och andra fordon som är utrustade med detta system är lämpligast för att tas i snöiga vägar. En annan bra funktion i bra snö bilar är låsningsfria bromsar (ABS) som förhindrar att bilen sladd och minskar bromssträckan avsevärt. Det finns många andra specifikationer som vintern bilar kan ha som antispinn, elektronisk stabilitetskontroll systemet, högre markfrigång, vinter inställningar överföring, och många fler funktioner.

Top Snow Bilmodeller

Suzuki SX4 Crossover
SX4 Crossover Premium AWD variant av Suzuki SX4 Crossover kommer med en CVT transmission och en 2,0 liters, DOHC, 16-ventil motor som ger totalt 150 hästkrafter. Denna bil från Suzuki har en bränsleförbrukning på 23 mpg på stadens gator och 29 mpg på motorvägar. Den är försedd med 3-läge intelligenta All-Wheel-Drive (i-AWD) och 4-hjul låsningsfria bromsar (ABS) med elektronisk bromskraftfördelning (EBD) system som är användbara för körning under snöiga förhållanden. Företaget erbjuder SX4 Crossover Premium AWD-version för ungefär $ 18.500 som utgångspriset.

Cadillac STS
Men lite dyrt på $ 47.000 som utgångspriset är 3,6 liters V6 Lyx (AWD) variant av Cadillac STS ett av de bästa lyxbilar för körning på vintern. Det har mycket att erbjuda såsom StabiliTrak elektronisk stabilitetskontroll System hastighetsberoende ratt, antispinnsystem, bromsassistans, och 4-hjuliga ABS. Det finns många specifika vinter interiör funktioner. Bränsleekonomin för denna Cadillac uppges vara 18 och 27 mpg i staden och motorväg respektive. Denna modell har en 3,6 liters motor som ger 302 hästkrafter. Alla dessa funktioner gör det står bland de tio bästa snö bilar.

Audi A8
Detta Audi inrymmer en 4,2 liters DOHC V8-motor som genererar en bra 372 hästkrafter. Det har quattro permanent fyrhjulsdrift med automatisk växellåda. Andra imponerande funktioner på A8 är Servotronic hastighet känsliga styrning, ABS, elektronisk broms tryck (EBD) och elektronisk stabilitetskontroll (ESC), som alla visa sig användbara i att ta bilen på hala och snötäckta vägar. När det gäller bränsleförbrukningen, anses det att ge 17 mpg på stadens gator och 27 mpg på motorvägar. Du kanske måste betala minst $ 78.000 för att få den här bilen hem.

Volkswagen CC
Volkswagen CC är för en av de bästa snö bilar tillgängliga på bilmarknaden. Den “CC VR6 4MOTION Executive-versionen kommer vid ett utropspris på $ 40.000 ungefär. Denna Volkswagen har en 3,6 liters VR6 motor med 280 hk, automatlåda, 4MOTION all-wheel-drive-system, Tire Pressure Monitoring System (TPMS), och ABS. Andra hjälpmedel för att hjälpa till vinterkörning inkluderar elektronisk stabilitetskontroll (ESC), antispinnsystem (ASR), elektronisk broms tryck (EBD), motorbroms (EBA), och många andra. Tillverkaren hävdar bränsleförbrukningen är 17 mpg i staden och 25 mpg på landsväg.

Det finns många fler goda exempel Volvo S80, Subaru WRX, Saab 9-3 Turbo X och BMW 535xi Sedan. Med alla dessa vinter specifika funktioner och tekniker, däcken du använder spelar också en mycket viktig roll i att driva på snöiga förhållanden. De ovan nämnda bilar är generiska modeller och varianter kan variera beroende på år. Det rekommenderas att besöka tillverkarens webbplats för utarbetade detaljer om dessa bilar och deras specifikationer.

Tecken på en igensatt bränslefilter
Bil Ljuddämpare Reparation
Framhjulsdrift Bilar
Bromsljus inte fungerar
Bästa familjen Bil 2012
Bil Paint
Bilbatteri Test
Bad Generator Symtom
Små bilar 2012
När var den första bilen uppfanns
Bilbatteri Tester

Leave a Reply