Bästa små bilar

I en värld som kretsar kring faktorer som bränsleeffektivitet och överkomliga priser, har små bilar har alltid populära. Det är inte det, popularitet bensinslukande hög effekt bilar är på en nedgång, men om man får nästan alla funktioner och lyx i en SUV i en liten bil, bör en definitivt överväga möjligheten att köpa dessa kompakta bilar.

Små bilar Recensioner

Recensioner av tre viktiga produkter i den lilla bilar på marknaden presenteras i följande punkter. Den Kia Forte, Mazda 3 S Sport och Chevrolet Cobalt xfe är dessa produkter. Var och en av dessa produkter klarar väl när det gäller bränsleekonomi. Dessutom hög effekt tillhandahålls. Dessa bilar alltså, packa ihop önskade egenskaper sportbilar och bränslesnåla bilar.

Mazda 3 S Sport
Detta 5-dörrars halvkombi har en kompakt design och ändå har ungefär 44 kubikmeter lastutrymme. Bilen är lämplig både för stadens vägar och motorvägar. Det är en av de bästa små bilar. Den 16 ventil, kommer 4 cylindrig motor av Mazda 3 S Sport med en kapacitet på 2,5 liter. Bilen finns i två former, dvs en med 5-stegad automatlåda och den andra som har 6-växlad teknik manuell växellåda. Avstängning är en funktion som gör detta Mazda bil lämplig för grov terräng. Interiörer Mazda 3 S är rymliga och de kontroller som föreskrivs värme, ventilation och luftkonditionering, är lätta att använda. Bluetooth, 8-högtalare ljud och automatisk klimatanläggning är några av de viktigaste inslagen i Mazda 3 S Sport bil. Garantiperioden för den här bilen är 36 månader. Grundpris för denna bil är ungefär $ 21.000, medan MSRP går upp till $ 24.760.

Kia Forte
Den “Kia Forte” utmärker sig för sin eleganta utseende. Bilen är konstruerad på ett sätt som bränsleeffektivitet inte får äventyras på grund av den makt det ger. LX, EX och SX är de tre trimmar tillgängliga för denna bil. LX och EX trim har en 2,0 liters 4-cylindrig motor som genererar makt 156 hk. SX är avsedd för mer kraft (173 hk) än de andra trim. Det kommer också med en bakspoiler och sport-fjädring. Hytt Forte EX är rymliga och erbjuder en passagerare på 96,8 kubikfot. Funktioner som däcktryck övervakningssystem, avancerade två-stegs krockkuddar, side curtain krockkuddar, etc. är användbara ur säkerheten. Den Kia Forte bil levereras med en grundläggande garanti på 60.000 miles. På tal om bränsleekonomi, erbjuder denna bil en körsträcka på 25 mpg i stadstrafik och 34 mpg på motorvägar. Det är därför en av de bästa bilar för körsträcka. Grundpris för Kia Forte är ungefär $ 16.795.

Chevrolet Cobalt xfe
Den “Ecotec-motor design av Chevrolet är mycket effektiv när det gäller bränsleförbrukningen, det är också en av de bästa små bilar i form av bränsleekonomi. Det uppskattas att bilen bör erbjuda en körsträcka på 25 mpg i städer och 37 mpg på motorvägar. Denna bil har en 2,2 liters motor med 4 cylindrar. Motorn på Chevrolet Cobalt erbjuder ett vridmoment på 150 Nm vid 4.900 rpm. Tvåstegs frontalkrockkuddar för förare och passagerare är en av de säkerhetsfunktioner denna bil. Sidokrockkuddar tillåter också för en säker enhet. Pris för Chevrolet Cobalt xfe börjar på $ 14.990, vilket gör den till en av de bästa prisvärda små bilar.

Bäst små bilar
Bilarna som anses vara bäst bland begagnade bilar inkluderar Honda Civic, Toyota Corolla, Toyota Echo, Scion xB, etc. Dessa bilar prestera bra även efter att använda under en längre tid. Information om små fyra bilar fyrhjulsdrift också vara till nytta för läsarna.

Informationen om några högst rankade små bilar som behandlas i denna artikel bör göra oss medvetna om de olika funktioner, prestanda och priser på dessa fordon. Man välja bilen som uppfyller särskilda behov och erbjuder bästa värde för pengarna.

Steg om hur man målar en bil
Hur ABS-bromsar fungerar
De flesta tillförlitliga bilar som någonsin byggts
Ljud
Bensintank Reparation
Hjulinställning Kostnad
Vägmätare Reparation
Låsta nycklar i bilen
Dyraste bilmärken
Hur ofta man byter bromsbelägg
Aerosol sprayfärg

Leave a Reply