Bästa Sedan för pengarna

Sedaner är de mest populära val för dem som tänker på att köpa en bil för familjens bruk. Nästan alla bilmärken har egna lineupen av sedaner från olika kategorier, såsom nybörjar sedaner, medelstora sedaner och stora sedans lyx. Dessa typer av bilar är bra för familjens bruk, eftersom de är mest lämpliga för sittplatser 04:56 personer tillsammans med tillräckligt bagageutrymme i bagageluckan. Om du funderar på den bästa sedan för pengarna, måste du välja en som kommer till ett billigt pris och är tillräckligt tillförlitlig.

Lista över bästa Sedaner för pengarna

2012 Toyota Camry
Denna Toyota bil tros vara en av de mest sålda populära modellerna. Basen trim paket erbjuder en 2,5 liters 4-cylindrig DOHC 16-Ventil Dual VVT-i-motor med en total effekt på 169 hk. Denna framhjulsdrivna bilen har en 6-växlad växellåda manuell växellåda och säkerhetsfunktioner i sin Vehicle Stability Control (VSC). En bränsletank av 18,5 liter, en grov körsträcka på 22/33 mpg i staden och motorväg och ett utropspris på cirka $ 20.000 gör Toyota Camry en lämplig sedan.

2012 Fiesta S Sedan
På grund av priset, körsträcka och användbarhet av denna bil, det anses vara det bästa sedan för pengarna. Det är en framhjulsdriven bil som är monterad med en 1,6 liters 16-ventils Duratec I4 motor som levererar 120 hk. Den 5-växlad manuell växellåda varianten ger en körsträcka på 28 mpg i staden och 37 mpg på landsväg. Den AdvanceTrac Electronic Stability Control i denna Ford bil bidrar till säkerheten på vägarna. Utgångspriset är ganska överkomligt på $ 13.500.

2012 Honda Civic DX
Honda Civic är en elegant, skarp och sportig sedanmodell som drivs av en 140 hk 1,8 liters SOHC i-VTEC motor. Den manuella växellådan varianten har ett grundpris på ca $ 16.000, medan den automatiska växellådan börjar från ca $ 17.000. Säkerhetsfunktioner inkluderar pålitliga Låsningsfria bromsar (ABS) med elektronisk bromskraftfördelning (EBD). Bränsleeffektivitet rapporteras vara en imponerande 26 mpg i staden och 34 mpg på landsväg.

2012 Chevrolet Malibu LS
Den grundläggande trim paket för 2012 Chevrolet Malibu är “LS” som utgår från ett pris på ca $ 22.000. Det drivs med en ECOTEC 2,4 liters 4-cylindrig DOHC motor som genererar 169 hk. Den är utrustad med 6-stegad automatisk växellåda och StabiliTrak elektronisk stabilitetskontroll systemet. Med en bränsletank på 16,4 liter, ger det 22 mpg i staden och 33 mpg på motorvägar. Vissa bil entusiaster anser det som den bästa prestandan sedan för pengarna.

2012 Honda Accord LX
Du kan överväga att köpa denna bil om du vill ha det bästa lyx sedan för pengarna. Vid en bas pris på cirka $ 21.000 för manuell växellåda versionen får du lyxiga funktioner med en körsträcka på 23/34 om staden och motorvägen respektive. Denna bil har fått många utmärkelser för sin pålitlighet, säkerhet och andrahandsvärde. Den är monterad med en 177 hk 2,4 liters i-VTEC 4-cylindrig motor, och har andra funktioner som Vehicle Stability Assist (VSA).

Dessa är några av de bästa sedans för pengarna. Det finns många andra modeller värt ett omnämnande som Subaru Legacy 2.5i, Hyundai Sonata GLS, Volkswagen Jetta, Chevrolet Cruze, och Toyota Corolla. Om du vill köpa det bästa SportSedan för pengarna, kan du gå in för Chevrolet Cruze eller Subaru Legacy. Om du förväntar dig ännu bättre körsträcka från en sedan, har du alternativ som Ford Fusion Hybrid, Toyota Camry Hybrid, Nissan Altima Hybrid, Hyundai Sonata Hybrid, och liknande modeller. Jag hoppas att denna artikel kommer att hjälpa dig att välja den bästa sedan, enligt dina personliga önskemål.

Vinyl Färg för kupén
Däck Betyg: hastighetskategori och Load index
Kupén
Hur du ändrar bromsvätska
Bromsbelägg Replacement Cost
Hålla din bil i perfekt form för Winter
DIY Bilreparationer
Guide för Bilvård
Dyraste bilen
Bil ljud och video Köptips
Bil Carpet Cleaner

Leave a Reply