Bästa MP3-spelare Recensioner

Att köpa en mp3-spelare är säkert förbryllande, och man måste bestämma sig genom att hänvisa till olika recensioner, guider och tekniska forum på Internet. I verkligheten vet ingen som är det bästa MP3-spelaren. En person kan köpa en, använd den i flera år utan några problem, och slutligen betrakta det som en av de bästa. Det beror främst på användningen. MP3-spelare i allmänhet betygsatt genom att studera deras egenskaper och svaren från konsumenter över hela världen. Dessutom kan bäst MP3-spelare vara dimensionerad enligt deras vurm och rykte på marknaden.

Som gör den bästa MP3-spelare

Från och med nu, är Sony Corporation ledande inom tillverkning kvalitet MP3-spelare, följt av Apple, Inc. Det finns dock många andra företag som är i ligan för tillverkning goda, till exempel Microsoft Corporation, Creative Technology, Philips, Cowon, Samsung, etc.

Den starka punkt om Sonys Walkman-MP3-spelare är att de är sammanbyggd med Sonys varumärke bass tekniken som ger rika och förstärkt bas dunkar som ger lyssnaren en perfekt ljudupplevelse. Sony anses som “kungen av ljud och musik”. Det är Sonys avancerade teknikorienterade som “MegaBass” som ger den här positionen. Du måste notera att Sony Walkman MP3-spelare inte har megabass funktionen som finns i Walkman-telefoner från märket. Dock är basen i Walkman-spelare mer än tillräckligt för en kompromisslös dunka.

Apple är också en av de bästa tillverkarna av mp3-spelare. Men det är inte märka sina MP3-spelare som “MP3-spelare”, men har ett varumärke namn “iPod” ges till alla sina spelare. Apple iPod har blivit en vurm nuförtiden. Det enda som iPod saknar i den del av manuellt ställa in equalizern. Dock har Apple, Inc. är ett varumärke teknik som kallas “Multi-Touch” som ingår i iPod touch (informellt kallad iTouch). Företaget har stor blivit nytta av denna teknik som har lockat tusentals tekniskt kunniga musikentusiaster. Dessutom är bolaget också kända för att ge enorma minne i sina MP3-spelare.

Sony NWZ-X1061FBSMP
Detta är en nyligen lanserade modell av Sony Corporation som har en 3-tums OLED-pekskärm, minneskapacitet på 32 spelningar, inbyggd WiFi, digital S-Master-förstärkare och en digital brusreducerande funktion. Det har också finger-touch teknik som liknar den som används i iPod touch. Det ger runt 33 timmars kontinuerlig musikuppspelning och ca nio timmar video uppspelning. Det är prissatt till $ 400, vilket kan vara orsaken till många potentiella köpare att släppa sin plan att köpa denna produkt. Emellertid är en 16-gig varianten även för ca $ 300.

Apple iPod Classic 120GB
Föregångaren av denna produkt var ett med 160 gig lagringskapacitet. Apple har slutat tillverka den 160 gig versionen och har kommit fram till denna modell. Detta är en produkt som är väl känd för sin ljudkvalitet och även lagringskapacitet. Den har en 2,5-tums skärm som ser foton och videoklipp mycket bra. Recensioner från användare runt om i världen är verkligen på den positiva sidan för iPod. Det kostar ca $ 250.

Apple iPod nano
Detta är en annan iPod som kommer i 8-spelning och 16-gig varianter, och med flera vackra färger att välja mellan. Denna iPod har blivit känd för sin anständiga minneskapacitet, billigt pris, bra ljudkvalitet och fysiska egenskaper. Utgångspriset är någonstans runt $ 150.

Microsoft Zune 120GB
Denna MP3-spelare är en tuff konkurrent till Apple iPod 120GB grund av sin minneskapacitet. Tillsammans med utmärkt ljudkvalitet, det har fått en 3,2-tums färgskärm, WiFi anläggning och en smidig design. Det finns på marknaden för ca $ 250.

Apple iPod touch
Detta är en iPod som är sammanbyggd med varumärket “Multi-Touch” teknik som tillåter användare att navigera runt med sina fingertoppar. Den har en enorm 3,5-tums widescreen att njuta av en full video upplevelse. Den finns i 8,16, och 32-gig modeller med ett pris på runt $ 230, $ 300 och $ 400 respektive. Detta är säkerligen en allvarlig val för musik freaks som kräver avancerad teknik tillsammans med den bästa ljud.

Det finns många enkla MP3-spelare, som tillsammans med bra ljudkvalitet ger “enkel att använda” drag till ett billigt pris. Några av dem är SanDisk Sansa Clip och Fuze, Sony NWZ-B135F, Philips GoGear, Apple iPod shuffle etc.

För att ta reda på vilken är den topprankade MP3-spelare, kan en behöva hänvisa till bästa MP3-spelare recensioner, och göra en detaljerad MP3-spelare jämförelse på internet och även genom tillgängliga broschyrer i butiker.

Bil Vaxning Tips
Bil Överhettning
Hur fixar oljeläckage
Bilsäkerhet
Cruise Control Problem
Vad står MP3 för?
Hur man rengör aluminiumhjul
Hur man installerar en takmontering bil dvd-spelare
Airbrush schabloner
Bromsbelägg Byte
Bästa ljudredigering programvara

Leave a Reply