Bästa ljudredigering programvara

Så det är denna vän, dumma moronic drönare för att vara exakt, som säger, varför kan inte folk hålla sig till originalen? Vad är det med redigering och modulerande grejer? Jag undrar var verkliga konsten borta! Personligen finner jag ingen glädje i ens svara här. På något sätt, det bara inte få in i mitt huvud varför är vissa människor mot att använda foto, ljud och video redigeringsprogram när även världens pionjärer sätta dem i bruk för sitt arbete. Jag är hundra procent säker på att hon har en anständig audio-video eller fotoredigeringsprogram ligger någonstans i hennes dator som hon använder darn regelbundet, men kommer aldrig att avslöja. Och uppriktigt talat, det finns ingen skada i att använda mycket systemprogramvara som enbart är avsedda för oss användare. För att göra det enkelt. Att göra saker bättre. Det handlar om mig och min crack-pot vän. Kanske förstår hon inte komplexiteten och epiphany planet tekniken innehar.

En sådan teknisk Stunner är ljudet redigeringsprogram. Från en enkel musik utdrag till världens framstående musikstycken du lägger öronen på … allt är lätt som en plätt med hjälp av ljud redigeringsprogram. Allt beaktas, i ett dårhus över webben, hur man ska plocka upp det bästa som har topprankade kompatibilitet funktioner också? Följande ord är ett svar på din dvala.

Ljud redigeringsprogram: gratis och betalas

Vad är det som gör dig till en väl avrundad ljud redigeringsprogram? Lätt att använda program? En uppsjö av funktioner? Valuta för pengarna? Vad händer om jag säger att följande alternativ har allt det överskott? Du har nu en anledning att le. Look no further som ljudredigering programvara som ska följa nedan är fullpackad med skäl att göra dig lycklig. Ta en titt.

Audacity Cross Platform Sound Editor
Om pengar slösa skrämmer dig, här har vi den bästa gratis programvara ljudredigering, kompatibel med Windows 7, Mac OS X, Linux, Unix och mycket andra operativsystem. Ett enkelt gränssnitt gör att du kan bläddra igenom alternativen, och dra upp allt det goda av denna programvara. För amatör redaktörer som är Mac-ägare, gör en upp för den mest lämpliga program för ljudredigering på Mac.

LMMS MultiMedia Studio
En annan allomfattande ljudredigering programvara är den LMMS Multimedia Studio som är kompatibel med alla operativsystem, men anses vara den mest föredragna ljudredigering programvara för Windows 7 och Mac OS X. Det är känd för sina ljud syntetiserande förmågor, prov arrangemang och trackers samt sequencers. Det mest slående om detta ljud mastering program är att det inte bara är kostnadsfritt, men är tillgänglig på flera språk, spanska, franska, tyska, holländska och tjeckiska är de framträdande sådana.

Wavesurfer Audio Software
Om du vill ha några ostentations i din programvara är wavesurfer vad du behöver att tippa händerna på. Detta är en enkel programvara som är kompatibel med de flesta större operativsystem, och är helt utan kostnad. Ljud operationer som nollgenomgång justering, blekning, normalisering, eko, brusreducering, etc. är några av de viktigaste funktionerna i programmet. Onekligen är denna programvara den mest populära ljudredigering programvara för elever ser fram emot att skapa framgångsrika ljudinnehåll.

Bör du leta efter fler alternativ, följande ljud redigeringsprogram är några bra val för att omvandla dem annars tråkiga ljudfiler. Några av dem är betalda, och kan enkelt hämtas på nätet, andra är ganska fri programvara nedladdningar. Ta en titt:

Betald programvara
Fri programvara

Ardour
Traverso DAW

Magix Music Maker 16
Ljud eXchange

WavePad
SndBite

GoldWave
Ecasound

Dexter Audio Editor
MP3 DirectCut

Häromdagen råkade jag på att skriva om fotoredigeringsprogram, och det bara slog mig, hur lätt man kan lägga livet till dessa världsliga filer tycker du inte det? Tja, välja någon av programvaran, som nämnts ovan, och ge det ett försök. Luta dig tillbaka, slappna av och låta musik och ljud tar över.

Varningsblinkers
MP3-spelare Köpguide: Hur du köper en mp3-spelare
Bästa DVD-spelare med USB-port
Bästa Bilhögtalare
Cool Biltillbehör
Bilvax buffert
Vanliga bil problem
Hur du ändrar bromsvätska
När man byter Rotorer
Used Car bildelar och tillbehör
Bästa ljudredigering programvara

Leave a Reply