Bästa konceptbilar

En värld av bilar har allt utvecklas, eftersom den första gjorde årtionden sedan. Eftersom tekniken utvecklas dag för dag, det finns några awesome funktioner introduceras som tillgodoser behovet av snabbhet, säkerhet, lyx och bränsleekonomi. Har du någonsin tänkt hur ett bilföretaget griper reaktionen och feedback från konsumenterna om en bil som de planerar att tillverka i en nära framtid? Svaret hittar du i det “koncept” för konceptbilar. Innan vi går vidare till några berömda konceptbilar, låt oss få veta vad dessa bilar har i synnerhet i jämförelse med dagens produktionsmodeller.

Vad är en konceptbil?

Idén om att införa en konceptbil, egentligen, är ett tecken på namnet. Det viktigaste motivet för denna bil är att visa nya funktioner, design, eller en ny modell helt och hållet, för att mäta kundernas reaktioner. Om du har besökt en Auto Show i det förflutna, skulle du vara väl medveten om denna idé. Den tillåter också en betydande reklam genom massmedia, vilket kan vara användbart när bilen produceras i större skala. Några av dessa bilar kan bara vara en modell utan framdrivande kapacitet eller faktiska på väg praktisk. De kanske bara för att visa exteriör design och faktorer styling. Några av dessa modeller är bara gjorda grafiskt, för att visa ny design som potentiellt genomföras i framtida bilar från bolaget.

Om bolaget studier att konsumenterna inte gillar det nya konceptbil eller dess funktioner, kan det släppa beslut av ytterligare kommersiell produktion. Företaget kan också samla in detaljerad synvinkel konsumenter och kan beställa önskade förändringar av bilmodell för produktion. Auto jättar måste hålla i minnet att den faktiska produktionen modellen följer standarder för säkerhet, kostnad, praktiska och ekonomi. I det följande kommer du att lära känna det bästa konceptet fordon som har visats i Genève, Frankfurt och Seoul visar auto.

Bästa konceptbilar

Chevrolet Miray: Den Miray från amerikanska märket är en perfekt kombination av stil, design och teknik. Det är faktiskt ett hybridfordon med en av ett slag Powertrain. Detta fordon inrymmer ett par elmotorer vid fronten för att göra vridmoment till framaxeln, och en 1,5-liters bensinmotor som driver bakaxeln. Den 1,6 kWh litiumjonbatteri hjälper genererar en anständig 15 kW från båda motorerna. Designen är mycket likt en robot bil, och inte gå med på traditionella Chevy hjul.

BMW Vision ConnectedDrive: Detta kan betecknas som den futuristiska bilen för den tyska biltillverkaren. Däremot har varumärket förklarat att det inte kommer att finnas kommersiellt tillgängliga, men dess funktioner kan införlivas i kommande modeller. Den främre ser ut precis som en kraftigt modifierad Camaro, men totalt sett har en BMW utseende. Bilen är uppdelad i tre delar, dvs. komfort, infotainment och säkerhet, med var och en har lämpliga egenskaper. En av dess unika egenskaper är att dörrarna glider i kroppen ram.

Citroen Survolt: Denna Citroen är helt en miljövänlig bil, att inte missa det faktum att det är en racing koncept modell. Den har en låg profil och effektivt fungerar bra med aerodynamik på grund av kroppen och spoilers. Det finns två elektriska monterade motorer som tillsammans ger 300 hk, tillräckligt för att nå cirka 60 mph på under 5 sekunder. Det bästa eller sämre för vissa bil entusiaster kan vara det faktum att det inte har några växlar, och på så sätt bromsa bilen, har du bara bromsarna. Du kan se den här bilen i racing världen någon gång snart.

Rolls-Royce 102EX (Phantom Experimental Electric): Rolls-Royce 102EX är en typisk lyx fordon från insidan, men det finns en hel del förändringar gjorts under. Till skillnad från andra Rolls-Royce Phantoms, kommer du inte hitta en V12-motor under huven, men överraskande ett par elmotorer producerar 389 hk totalt. Det finns en 71 kWh batteri under huven som bidrar till makten. Dessutom är bilen mycket tyst när på vägen jämfört med bensin versionen. Å andra sidan, de inre komfort erbjudanden är alla “Rolls-Royce.

Porsche 918 RSR: Detta är förmodligen betygsatt ett av de bästa konceptbilar i bilindustrin. Detta koncept är en hybrid som kombinerar bensin makten med den av batterier. Resultatet är 563 hk som genereras från en 3,4 liters V8-bensinmotor och en annan 204 hk kommer ut från de elektriska motorerna. Motorerna är inte drivs av ett batteri, utan snarare ett svänghjul ingår bara förutom föraren, på passagerarsätet. Svänghjulet kan spinnas och aktiveras med en knapp på ratten och regenerativ bromsning funktionen. Det är en exotisk sportbil från den tyska biltillverkaren.

Jaguar C-X75: Den här från Jaguar har ett attraktivt utseende av en super bil. Strömmen till fordonet kommer från fyra elmotorer, där varje kör en hjul. Motorerna debiteras från batterier som är i sin tur drivs av mikro gasturbiner, som en följd producerar 780 hk. Dessa turbiner kan köras på en mängd olika bränslen som gasol, komprimerad gas, biobränslen och diesel. Bolaget planerar att bygga en produktionsmodell, men med en bensinmotor. Rich Jaguar fans väntar på lanseringen av den väg version av denna sport-prototyp.

Nissan ESFLOW: Nissan ESFLOW är en typisk konceptbil, men dess yttre kan ogillas av många. Bilen har till sig själv en bakhjulsdriven setup, och två elmotorer powered by litiumjonbatterier, där varje motor körs ett hjul. Varje motor ger 107 hk till ett hjul, som hjälper till att 0-60 mph acceleration i nästan 5 sek. På grund av fordonets stabilitet motorerna makt hjulen bak individuellt. Kommer till effektivitet, kan det omfatta cirka 150 miles på en laddning.

Alfa Romeo 4C: Om du tar en glimt av Alfa Romeo 4C, kommer du att få en uppfattning om en Lotus Elise. Det är goda nyheter för Alfa Romeo fans att konceptbil sannolikt kommer i produktion inom kort. Tekniska specifikationer inkluderar en 1,75 liters turboladdad 4-cylindrig motor som bidrar 200 hk effekt. Det kan högre hastighet, men den övre hastigheten är satt till ett maximum av 155 mph. Den har en iögonfallande snygg design som är centrum för attraktion för konsumenterna. Alfa Romeo fans ska vara lycklig som den här bilen tros vara i produktion från 2012.

Andra Noterbara konceptbilar

Lamborghini Sesto Elemento Concept: Denna Lambo var den främsta attraktionen i 2010 Paris Auto Show. Det är extremt snygg, skarp och snygg, och kommer med en V10-motor som ger ut 570 hk effekt.

Mercedes-Benz CLS Shooting Break Concept: Shooting Brake eller avbrott är en bilkaross stil som kommer med en blandning av en fastighet med en coupe. Denna fyrdörrars coupé är försedd med en 3,5-liters motor, som producerar 306 hk.

Audi quattro concept: Vid en första titt, ger Audi ett intryck av en Lexus LFA. Dess tekniska specifikationer består en 2,5-liters TFSI-motorn, vilket genererar 408 hk. Framför allt, det kommer med märkets varumärkesskyddade AWD-system, quattro.

Mazda Shinari Concept: Denna bil har en av de senaste styling funktioner med det främre har en örn utseende. Den har ett anständigt drivs 2,0-liters motor med AWD-teknik. Det Shinari har en revolutionerande inredning också.

Lotus Esprit Concept
Lotus Esprit konceptet version är ungefär som en Lamborghini och en Lexus. Den massiva 5,0-liters V8 ger dig all den kraft du vill, som kommer upp till 620 hk. Bolaget planerar att få ut på marknaden under 2013.

Dessa är några av de bästa de i lineupen av konceptbilar. Det främsta syftet med en konceptbil är att lyfta fram innovativa design och den senaste tekniken. För att göra en konceptbil, bil designers och ingenjörer arbetar tillsammans för att komma fram till vad företaget förväntar sig att visa upp. Idag, en majoritet av dessa bilar är hybrider, som bidrar positivt till att minska bränsleförbrukningen. Att ta en titt på de senaste “begrepp”, kan du besöka Frankfurt Auto Show, Geneva Motor Show, eller North American Motor Show.

Billjud Systems
TRUMBROMS Borttagning
Hjulinställning Kostnad
Hur fungerar en DVD-spelare Work
Billiga RWD bilar
Bil Batteribyte
Bil måla jobb Priser
Kontrollera Bilbatteri
Hur man gör en baby Cover Car Seat
När man byter bromsbelägg
Hur man laddar ett bilbatteri

Leave a Reply