Bästa framhjulsdrift Bilar

På bilmarknaden, en majoritet av bilar kommer i allmänhet med framhjulsdrift kontroll. Framhjulsdrift bilar är avsedda att användas på vanliga vägar och för daglig körning ändamål. Men om du vill ha en bil som du kan ta på terräng och snötäckta områden, dessa typer av bilar är inte lämpliga. Deras resultat på hala vägar är bättre än bakre bilar fyrhjulsdrift men. En fyrhjulsdrift bil är mest lämplig för tuffa körning utmaningar. I de flesta bilar från kända varumärken, har du en möjlighet att antingen en Framhjulsdrift eller en fyrhjulsdrift. Framhjulsdrift bilar är bra val om du vill köpa en familj sedan.

Bästa framhjulsdrift Bilar

2012 Chevrolet Cruze LS
Denna bil från Chevrolet är ett resultat av goda utseende och styling, säkerhet och värde för pengarna. LS varianten monteras med en 136-hk 1,8 liters DOHC I-4 motor och en 6-växlad manuell växellåda växellåda. Det har StabiliTrak elektronisk stabilitetskontroll och antispinn-system som driver ABS vid behov. Detta är säkert att bil innehåller totalt 10 krockkuddar för passagerarnas säkerhet. Med en bränsleförbrukning på 26/36 mpg i stad / landsväg är det en av de mest bränslesnåla fordon. Dessutom är denna bil kostar ungefär $ 17.000, vilket är ganska överkomligt.

2012 Dodge Avenger Express
Vid en första anblick kan den här bilen ger ut ett intryck av en muskel bil, vilket det inte är. Det är en medelstor sedanmodell från den muskulösa Dodge märket som sport en 2,4-liters I4 DOHC 16-ventiler som genererar en effekt på 173 hk. Vid en bränsleeffektivitet 21 mpg stad och 30 mpg på landsväg är körsträcka acceptabelt. Du får en 4-växlad automatisk växellåda på denna Dodge. Den mycket grundläggande modell som är Avenger Express är tillgänglig för ungefär $ 19.500. När det gäller säkerhet, den består av sex krockkuddar, ESC, antispinn och ABS.

2012 Honda Accord LX Sedan
Denna bil från Honda uppges ha fått många utmärkelser för trafiksäkerheten och även värde för pengarna. Detta är förmodligen en av de mest populära familjen bilar i Amerika. Den har en standard teknisk konfiguration med en 2,4 liters 4-cylindrig DOHC motor, som producerar 177 hk. LX varianten av Accord har en 5-växlad manuell växellåda. På en bränsletank av 18,5 liter, ger 23 mpg i staden och 33 mpg på motorvägar. Det är ett komplett säkerhetspaket med Vehicle Stability Assist (VSA) med antispinnsystem, ABS, EBD och Brake Assist. Dessutom är priset också överkomligt på omkring $ 21.000.

2012 Hyundai Sonata GLS
Detta är den mest eleganta och billiga lyxbil i auto marknaden. Den GLS variant av detta eleganta utseende bil har en 2,4-liters motor som har en effekt på 198 hk. Den 6-växlad manuell växellåda är standard som kan uppgraderas till en automatisk växellåda. Att vara en lyxig bil, säkerhet också beaktas, varför det kommer med funktioner som ESC, antispinnsystem och EBD. Körsträcka är bättre än Accord vid 24/35 mpg i stad / landsväg. Grundpriset för denna variant anses vara ungefär $ 19.500.

2012 Honda Civic DX Sedan
Liksom Accord, är detta också en mycket populär subcompact bil på den amerikanska bilmarknaden. Den har fått en enkel teknisk installation med en 1,8-liters 16-ventil SOHC motor, 140 hk, och 5-växlad manuell växellåda. Körsträcka på Civic Sedan påstås vara omkring 26 mpg i staden och 34 mpg på landsväg. Tillsammans med standard funktioner som Vehicle Stability Assist (VSA), antispinn, ABS och EBD, det har också en kropp struktur som är gjord för att avsevärt minska effekterna av en frontalkollision. Vid en bas pris på ca $ 16.000, är ​​det en av de mest prisvärda sedaner.

2012 Toyota Camry
Detta är en av de bäst säljande och mest pålitliga modeller från Toyota. Det är en medelstor sedanmodell som har säkerhet och funktioner komfort. Den mycket basmodellen är sammanbyggd med en 2,5-liters 4-cylindrig DOHC motor som bidrar till en total effekt av 169 hk på en 6-växlad manuell växellåda. ON-OFF funktion Vehicle Stability Control (VSC) kan styras med en omkopplare. Med körsträcka är 22/33 mpg i stad / landsväg, anses det en bränslesnål bil. Vid en bas pris på $ 20.000, kommer du inte att spendera mycket på en FWD sedan.

Andra framhjulsdrift Bilar

Ford Fiesta
Ford Fusion
Ford Taurus
Ford Focus
Mitsubishi Eclipse
Volkswagen Jetta
Volkswagen Golf
Volkswagen Passat
Honda Fit
Honda Insight
Suzuki SX4 Sedan
Toyota Yaris
Toyota Avalon
Toyota Corolla
Mitsubishi Lancer
Mitsubishi Galant
Nissan Altima
Nissan Maxima
Hyundai Accent
Hyundai Elantra
Hyundai Azera
Kia Optima
Chevrolet Aveo
Chevrolet Impala
Chevrolet Malibu
Buick LaCrosse

Detta är en generisk bästa Framhjulsdrift bilar lista. Det finns många andra modeller som vi kanske har missat om. Ovannämnda är bara några av de mest populära och tillförlitliga sådana. Subaru är ett varumärke som inte erbjuder alla fordon med en fram-eller bakhjulsdrift, och är mest anmärkningsvärt på tillverkning AWD bilar.

Värmeelement Anvisningar för byte
Effekt Fönsterhissmotor Reparation
Hur man tar bort färg från bil
Bilrekonditionering Priser
Bil Ljuddämpare Reparation
Bil Bogsering
DRM Removal
Bränsletryck Test
Bilstereo Inkoppling
Tread Wear Indicator
Bilbatteri Underhåll

Leave a Reply