Bästa familjen Bil 2012

Familjen bilarna måste vara rymliga för att rymma mer antal passagerare. De måste också ha de nödvändiga säkerhetsfunktioner. Dessa bilar förväntas ha en god bränsleekonomi. Det är dock inte bara bränsleekonomi, men funktioner som tillräckligt inre utrymme som håller betydelse. Dessa bilar är inte avsedda för någon enda syfte (sport, lyx, etc). Kort sagt, familjebilar är no-nonsense bilar tillverkas för funktionalitet snarare än tilltalande design eller makt. Utformning och övergripande utvecklingen av familjens bilar är därför som utförs genom att ta hänsyn en mängd faktorer. Här är några av de modeller av bästa familj bilar för 2012.

De personbilar för 2012

Här är några populära bilmodeller lämpliga för användning av familjer. Informationen bör göra dig medveten om de anmärkningsvärda egenskaperna hos dessa fordon.

Toyota Prius

Toyota Prius är i grunden en hybridbil med basen motorstorlek 1,8 liter. Nettoeffekt som genereras av hybrid och regelbunden motor av denna bil är 134 hk. Den elektroniskt styrda kontinuerligt variabel transmission (ECVT) systemet används i denna hybridbil. Styrmekanism av bilen är baserad på Elektrisk servostyrning (EPS). Bränsleeffektivitet, tillräckligt med utrymme för passagerare och gods och säkerhetsfunktioner gör Toyota Prius en perfekt bil för familjer. Bränsleekonomin för städer och motorvägar är 40 mpg och 44 mpg respektive. Säkerhetsfunktioner inkluderar ökad kontroll Vehicle Stability (VSC), elektronisk bromskraftsfördelning (EBD), låsningsfria bromsar (ABS), antispinnsystem (TRAC), Smart Stop Technology (SST), lägre ankare och tjuder för barn ( LATCH), Pre-Collision System (PCS), säkerhetsbälten varning sensorer för förare och passagerare, etc. Toyota Prius är konstruerad för att maximera utrymme i kupén. Denna bil har en kombi stil organ som bidrar till att öka lastutrymmet. De bakre sätena ger tillräckligt med utrymme för passagerare och de har också kommit med justerbara nackstöd. Utgångspriset för Toyota Prius är $ 24.000.

Mazda 5

Den 4-cylindriga 2,5 liters DOHC motor Mazda 5 genererar 157 hk effekt. Den automatiska växlad växellåda systemet har 5 nivåer, medan den manuella en har 6 nivåer. Denna familj har SUV 6 platser som är ordnade i 3 rader. Genom att vika den 3: e raden, kan en 44,4 kubikfot utrymme skapas för last. Några av de funktioner avsedda för komfort och bekvämlighet är automatisk klimatanläggning (som också filtrerar pollen), Bluetooth handsfree-telefon, lås (2-steg upplåsning), omfattas visor fåfänga speglar, belysta inträde etc. säkerhetsfunktioner Mazda 5 har det skydd som 5 krockkuddar, Triple H-Bygg och andra avancerade säkerhetsfunktioner. The Triple H-Bygg förbättrar den strukturella styvheten ökar därmed styrkan i kritiska områden av fordonet. Standard antispinnsystem (TCS), Dynamisk stabilitetskontroll (DSC), Tire Pressure Monitoring System (TPMS) och elektronisk bromskraftsfördelning (EBD) är bland de avancerade säkerhetsfunktioner. Bränsleekonomin i stadens villkor och motorvägar är 21 mpg och 28 mpg respektive. Utropspris på Mazda 5 är $ 19.600.

Ford Focus

2.0L Ti-VCT GDI I-4 motor Ford Focus genererar en effekt på 160 hk. Denna bil levereras med 5-växlad manuell och 6-växlad automatisk hastighet överföringssystem. De senaste tekniska funktioner som handsfree-Sync, Automated Assist Parkering, MyFord Touch, etc. kommer på en relativt lägre pris i Ford Focus. Det MyFord Touch Systemet ta inte med den röran av knappar och rattar, utan kommer med en pekskärm och drivs med röstkommandon. Sittplatser är 5 samtidigt som den totala passagerarvolymerna som kan rymmas i fordonet är 90,7 kubikfot, stam volym är 13,2 kubikfot. Komfort och bekvämlighet funktioner i Ford Focus inkluderar lås makt dörr, ytterdörren papperskorgar lagring, belyst inträde, lampor kupol, luftfiltreringsanläggningar, Manuell klimatanläggning, etc. I alla interiörer från detta fordon är eleganta och rymliga för familjer . Bränsleekonomi är en faktor som gör Ford Focus en av de bästa familjens bilar. En körsträcka på 26 mpg och 36 mpg erhålls i stadstrafik och motorvägar respektive. Utropspris på Ford Focus SE (5-Dörr) är $ 18.300.

Kia Optima

Det 2,4 liters 4-cylindrig motor på Kia Optima producerar en effekt på 200 hk. Den turboladdade 2,0 liters motor ger 274 hk effekt. Det är inte en run-of-kvarn, oattraktiva typ av familjebil, men har bra utseende samt önskad funktionalitet. Trim finns i Kia Optima inkluderar LX, EX, EX Turbo, SX och Hybrid. Den manuella sexstegade växellåda är standard för LX trim medan alla andra trim är sex-växlad automatisk växellåda som används. En fyra-vägs makt passagerarsäte, panorama taklucka, uppvärmda baksäten, uppvärmd och ventilerad framstolar, förare minnesfunktioner är de funktioner som är tillgängliga för EX och SX trim. Den Uvo elektronikgränssnitt systemet finns i alla trim förutom LX. Säkerhet funktioner i bilen bland annat grepp och stabilitetskontroll, fyra hjul låsningsfria skivbromsar, sidokrockkuddar gardin, sidokrockkuddar, etc. bränsleekonomi alla andra trimmar utom Hybrid modellen är 24 mpg och 34 mpg i städer och på motorvägar respektive . För Hybrid trim av Kia Optima är bränsleekonomi 35 mpg och 40 mpg i städer och motorvägar respektive. Utropspris på Kia Optima är $ 19.500.

Toyota Sienna

Toyota Sienna är i grunden en minibuss lämpad för stora familjer. Den 4-cylindriga 16 ventil Dual VVT-i 2,7 liters motor ger en effekt på 187 hk. Toyota Sienna har ett elektroniskt styrt automatisk växellåda system med 6 nivåer. Detta fordon kommer i både AWD och FWD drivlinor. AWD-funktionen är särskilt användbar för dem som måste ofta driva igenom snö och regn. En lugn och mjuk gång kan avnjutas i Toyota Sienna. Detta fordon är avsett för sittplatser 7-8 passagerare beroende på modell. Bränsleekonomin siffror för stadstrafik och motorvägar är 19 mpg och 24 mpg respektive. Utropspris på Toyota Sienna är $ 25.000.

Här finns fler alternativ för dem som söker för familjens bilar. Dessa bilar kategoriseras i olika grupper som sedaner, spårkorsningar, bränslesnåla bilar, etc.

Bränsleeffektiva bilar

Honda Civic Hybrid
Chevrolet Cruze Eco

Delningsfilter

Honda CR-V
Kia Sorento

Sedaner

Toyota Camry
Volkswagen Passat

Stora bilar

Honda Odyssey
Dodge Durango

Budget Bilar

Chevrolet Sonic
Hyundai Elantra

Family bilar tillverkas med målet att erbjuda prestanda samt tillräckligt passagerare och lastutrymme. Design och lyx funktioner tar i allmänhet en baksätet i arbetet med att utforma sådana bilar. Det finns dock undantag som Kia Optima som pack i prestanda tillsammans med attraktiv design. Därför har kunderna många alternativ i dagens konkurrensutsatta bilmarknaden. Gör ett lämpligt val med hänsyn till din budget och behov.

Hur man sprayfärg Möbler
Vägmätare Reparation
Bil Paint
Ta sprayfärg från bil
Topp 10 dyraste bilarna
Billjud partihandlare
Bästa konceptbilar
Hur man byter en ABS hjulhastighetssensor
Dekorativa bilens golv Mats
När man byter Rotorer
Symtom på en dålig Starter

Leave a Reply