Bästa DVD-spelare med USB-port

DVD-spelare har blivit mycket vanligt i många hushåll över hela landet, och en av de bästa funktionerna som den senaste DVD-spelare erbjuder är möjligheten att ansluta ett USB-minne i USB-porten och spela upp innehåll från den. DVD-skivor är sakta på att ersättas av Blu-Ray-skivor också, så många Blu-Ray-spelare också kommer utrustad med USB-portar nu. En USB-minne har blivit en mycket vanlig del av extern lagring av data eftersom det ger enkel överföring av data och omedelbar tillgång.

DVD-spelare som har USB-portar ger också användaren möjlighet att ansluta sina externa hårddiskar till spelaren och spela kompatibelt innehåll som finns på hårddisken. Detta inkluderar videofiler, ljudfiler, full-HD filmer och bilder också. Mängden utrymme på dessa hårddiskar går upp till så mycket som 3TB nuförtiden, så du har möjlighet att komma åt alla dessa uppgifter på din DVD-spelare, så länge det finns en USB-port finns på den.

De DVD-spelare med USB-portar

Alla de stora tillverkarna av DVD-spelare har insett vikten av att en USB-port på enheten, så detta är en funktion som har blivit mycket vanligt i alla modeller som släpps ut på marknaden. Konsumenterna förväntar denna funktion i alla sina spelare och enheter i dag, så inte ger en USB-port på en DVD-spelare är en mycket dåligt drag från en tillverkare.

Samsung DVD spelare
Samsung är en av de ledande varumärken inom konsumentelektronik marknaden, och deras DVD-spelare har en tendens att stå över mängden. Om du letar efter enkla DVD-spelare, sedan Samsung DVD H-1080R (för $ 69) och Samsung DVD-1080P9 (för $ 89) är bra alternativ för dig. Dessa spelare läser olika format genom skivor eller hårddiskar, stöd 1080p HD-format, är mycket lätt och portabel och även ge en USB-port vardera.

Om Blu-Ray-spelare intresserar dig, så ska du titta på Samsung BD-P1600 (för $ 199), Samsung BD-P1500 (för $ 249) och Samsung BD-2500 (för $ 699). Dessa Blu-Ray-spelare ger massor av bra funktioner som full HD stöd, Netflix streaming, progressiv scanning, JPEG-fotouppspelning, Dolby Digital-ljud och de har också USB-portar på baksidan.

Sony DVD spelare
Sony är ett annat märke som erbjuder förstklassiga produkter med en uppsjö av funktioner och tjänster. Visserligen kostar enheter från Sony en hel del pengar, men deras kvalitet säkerställs och mycket få andra företag kan matcha dem. Det intressanta med Sony är att alla deras spelare är Blu-Ray aktiverad som de verkar ha insett att detta är ett format som sakta kommer att fånga på, och att de vill vara pionjärerna att erbjuda Blu-ray-spelare. Några intressanta modeller som erbjuds av dem är de olika modellerna i Sony BDP-S-serien, Sony BDP-N-serien, Sony BDP-CX-serien och Sony BDP-BX-serien.

Tillsammans med förväntade funktioner som bred videoformat stöd, 1080p HD-uppspelning och 7,1 kanals surround, dessa spelare ger också webbaserade tjänster som Netflix, Pandora och YouTube och även andra funktioner som Wi-Fi-anslutningar och Ethernet-portar. Självfallet är USB-portar också i detta paket. Beroende på serien och den modell du väljer kan du räkna med att betala allt mellan $ 150 – $ 1.000 för dessa spelare.

Vizio DVD-spelare
En annan imponerande varumärke i viss marknad är Vizio, och deras erbjudanden är generellt billigare så många människor föredrar detta märke. Låt inte de låga priserna lura dig ändå. Kvaliteten på dessa spelare är lika bra som någon av de modeller som nämns ovan, med några smärre skillnader här och där. USB-portar har blivit norm i DVD-spelare som tillhandahålls av Vizio, så det är något som du inte behöver oroa dig alls. Några av de bästa USB aktiverade DVD erbjuds av Vizio är Vizio VBR220W (för $ 249), den Vizio VBR200W (för $ 199) och Vizio VBR333W (för $ 149).

Namnen antyder att dessa är alla Blu-Ray spelare också, och detta är den allmänna riktningen att marknaden är på väg mot. När det gäller bildkvaliteten specifikationer berörs, kan du förvänta dig 1080p HD-utgång, 3D-innehåll, stöd för flera DVD-typer och 7,1 surroundljud för ljud aspekt. JPEG-bilder stöds också och Ethernet-portar och Wi-Fi anslutningar finns också. Webbåtkomst för Netflix, Facebook, Twitter, Pandora, YouTube, Flickr, Picasa och Vudu finns också.

Så dessa var några av de bästa DVD-spelare på marknaden idag som också stöder minnen och externa hårddiskar via en USB-port. Blu-Ray innehåll har blivit mycket populär, så de flesta DVD-spelare stödjer detta format också, men de kan samtidigt spela alla typer av DVD-skivor.

Hur man byter broms rotorer
Bilstereo Inkoppling
Varvräknare Felsökning
Motorvagn antenn
Bil underhållskostnader
Emergency Brake lysa – Vad kan man göra?
Bromsbelägg Replacement Cost
När man byter Rotorer
Snabbaste bil under 30K
Hur att diagnostisera bil problem
Plast gastank Reparation

Leave a Reply