Bästa bilvax

Hålla bilen i gott skick kräver regelbundet underhåll. Medan du får det kontrolleras regelbundet för att säkerställa att det går smidigt, ta hand om sina exteriörer är lika viktigt. En lerig bil är definitivt inte kommer att se bäst. En regelbundet tvättas och vaxas, glänsande bil är säker på att fånga allas uppmärksamhet när du kör den. Bilägare kan vara medveten om att bilen vaxning är en mycket viktig del av bilrekonditionering. Bilvax bildar grunden ett skyddande skikt på bilens yta, därför skydda sin färg och glasyr. Detta säkerställer att bilen färgen varar längre och samma även begränsar yta skador medan tvätta bilen, eller på grund av UV-strålning och mindre repor. Även om du kan ta bilen till en professionell för att få det vaxade, kan du göra även denna uppgift själv med enkla tips bil vaxning. Men att välja det bästa bilvax är en viktig del av hela övningen och de följande avsnitten hjälper dig i samma.

Typer av bilvax

Naturligt vax och syntetiskt vax är två olika typer av vax. Naturligt vax är tillverkad av naturliga ingredienser, karnaubavax är den vanligaste. Karnaubavax-baserad vax är känt att pågå i 1-2 månader och är den mest föredragna bilvax för nya bilar och gamla bilar samt att hålla dem ser elegant. Syntetiskt vax innehåller syntetiska ingredienser som ger samma effekt som en naturligt vax ger, med funktioner som lägre kostnad och enkel applikation. Bortsett från dessa typer finns varianter i bilvax som omfattar tydliga vax coat bil och färgade bilvax. Du kan köpa bilvax i flytande eller sprayform, vilket du hittar bekväma att använda.

Bästsäljare i bilvax

Meguiar s NXT Generation Tech Wax 2,0
Här är en av de högst rankade produkter i denna kategori. Många Costumer omdömen och expert bil recensioner vax har rankat denna en som en stor bilvax, som ger en ny dimension av glans och skydd till bilarna. Tillämpningen av detta ger en djup, levande färger med en klassisk wet look till ytan. Det skyddar din bil färg från UV-strålar, korrosion och oxidation, vilket gör det till ett “måste försöka” produkt.

Turtle Carnauba Cleaner Wax
Denna naturliga vax från Turtle är ganska populär bland bilägarna. Det är bäst för din bil för att garantera en klassisk glans och skydd av färg. Detta ger överlägsen rengöring och en klarlack av skydd för bilens färgade ytor. Efter tillämpning av denna vax har din bil en vattenavvisande yta som hindrar föroreningar och UV-strålar från att skada dess yta.

Zymol Carbon Wax
Om du söker efter den bästa bilen vax för svarta bilar, slutar din sökning här. Få Zymol kol vax och använda den för dina svarta eller andra mörka bilar. Detta rekommenderas för färger som svart (akryl, lack eller metall), medium och mörk grön, orange, röd, vinröd, medium och mörkbrun, medium och mörkblått. Detta vax innehåller 37% karnaubavax, vilket ger en långvarig och djup skydd till din mörka bilar.

När du köper den bästa vax kvalitet bil, lära sig att vaxa en bil och följa bilrekonditionering tips för att hålla din bil i yttersta skick. Checkar ut recensioner bilvax hjälper dig att köpa den bästa produkten. Efter rätt förfarande av vaxning din bil yta och främst parkering det i skuggan medan du gör det, är mycket viktigt att få bästa slutresultat. Så är du redo att accelerera din skinande, ny ser bil?

Bränsletryck Test
Hur man installerar ett bilbatteri
Jumping ett bilbatteri
Hur du ändrar bromsvätska
Bilbarnstolar
Emergency Brake lysa – Vad kan man göra?
Custom Car Audio System
Sprutmålning
Hur man byter lås fönsterdekaler
Guide att ersätta en bil Generator
Hur överföra musik från en dator till en MP3-spelare

Leave a Reply