Bästa Bilhögtalare

Sällan hittar du en bil som har rest stum. Var det för musikälskare, passionerade förare, en lång resa, eller kör genom tjock trafik på snigel takt. Ett bra ljudsystem som spelar din favoritmusik definitivt är en må-bra booster. Men en smart och bra musik system är inte tillräckligt för att ge dig den bästa utgången. En effektiv och komponent ljudsystem är den sista noten i diagrammet för den bästa musiken utgång. Det är nästan religionen att be din bästa kompis för den bästa bilen högtalare eller din kollega som har installerat en i sin bil. Ja, har word of mouth alltid varit en intensiv reklam-läge, och jag måste säga en garanterad också. Vi har nu ett brett sortiment av högtalare och ljud tillbehör som lyste igenom auto Expos, utställningslokaler, tidskrifter bil, och mycket mer. Så hur väljer du den mest lämpade? Vi har en snabb genomgång av några faktorer som gör bra bil högtalare och en lista över de bästa auto högtalarna på marknaden idag.

Rekommenderade Bilhögtalare
Vi har sammanställt en rad tillförlitliga och välrenommerade bilhögtalare med tanke på deras varumärken, kvalitet och recensioner. Låt oss se några som är i spåret.

Hybrid Audio Clarus C51-2: En stor låg kostnad behandla några av de bästa klass funktioner som gör en uppsättning av 5,25 drivrutiner. Den utmärkta mitten bas och diskant, enorma artikulation av hög definierad ljud gör en bästsäljare av denna produkt.
Phoenix Gold RSD-65CS: Dessa är billiga men är en av de mest effektiva högtalarna och är enkla att installera också. De två vägs komponentsystem system gör dem lämpliga för någon typ av musik. Ljudkvaliteten är mer än värde för priset.
Pioneer TS-A6963R: Denna högtalare har kanske den enklaste installationen med tydliga mellanregister och stark och effektiv bas. Den har en uppgraderad effekttålighet och bäst av teknik för förbättrad ljud, är denna högtalare komplett värde för pengarna.
Hertz MLK 165: Dessa högtalare gör en av de bästa paketen med några otroliga bas, definierad ljud och en superb off-axis respons och linjäritet. Även om dessa inte kan gå lätt på fickan, men de verkligen stå som en av de bästa bilhögtalare för bas.
Sony XS-GTX6930: De regera spåret med 3 vägs högtalare och Santoprene surround. Dessa XPLOD GTX-serien högtalare är inställda för att bränna musik live med mycket orienterad polyolefin (HOP) kon surround och i linje delningsfilter för HD-detaljer.

Dessa högtalare gör några av de bästa klassen ljudkvalitet och effekter. Några fler diagram busting högtalare rangers är:

Polk Audio DB6501
Focal Utopia Be No.6

Kenwood Svart 12 Subwoofer
Boss Audio CH6950

Pyramid 3,25
Bazooka BTA10100

Dynaudio Esotec 242
Genesis Audiophile

Alpine Type-R SPR-17S
Infinity 6929I 330W

Morel Supremo 6
Hav Lotus PS165 / 1

Legacy 8 & rsquoen
Zapco CK-16,2

Rockford Fosgate
Pioneer TS-A6963R

Shoppers Guide
När du väljer de här högtalarna, det finns olika faktorer att beakta. Innan du installerar bilens högtalare, är det klokt att först studera kapaciteten på din bil. Kontrollera att du har lämplig ljudutrustning som stöder och befogenheter högtalarna. Kontrollera om din bil huvudenheten har utgångar som kommer att stödja utöka högtalare. Känsligheten av högtalarna är viktigt, är det i princip hur mycket ström du bilstereo faktiskt kan ge högtalaren. Beroende på en låg strömförsörjning bilstereo eller en hög effekt, välj talare som låg känslig för hög effekt och hög känslig för den låga stereohögtalare. Dessutom, hur mycket ström högtalaren klarar måste beaktas. Storleken på högtalaren och design är också viktigt, bör den matcha inredningen och andra komponenter i din bil. Bestäm vilken typ av högtalare du behöver, full högtalare utbud eller högtalare komponenter. Full Range som är bra om du letar för att ändra din fabrik högtalare i budgeten, medan komponent högtalare ger dig levande musik med exceptionellt definierade ljud. Du kan också välja högtalarna om detta, om du har en specifik musikstil att styra ljudet.

När du överväga och forskning kraven och inställningar av bilen, välja från de bästa kommer inte att vara en uppgift. Också många gånger, kan ljudet i utställningslokalen skilja sig från den verkliga produktionen i bilen. Så en ordentlig forskning och en liten studie kommer att göra gott. En utmärkt ljudsystem kommer att sätta liv i musik, och säkert ställa din sprit högt när du kör!

Bil ljud och dess betydelse
Bil startproblem
Symtom på en dålig Starter
Hur sprayfärg
När man byter Bilbatteri
Förstärkare Problem
Hur man tar bort färg från Bil Windows
Rengöring aluminiumhjul
Bästa konceptbilar
Hjullager Buller
Topp 10 dyraste bilarna

Leave a Reply