Bästa Bilar för tonåringar

Många gånger är den första bilen som vi äger en gåva från våra föräldrar under våra tonåren. Är inte det rätt? Föräldrar vill garantera säkerheten för deras barn först och sedan leta efter andra funktioner. Eftersom bilen köpas är för tonåringar, ser också spela en viktig roll! När man tänker på att köpa en bil, det finns många faktorer som hjälper till att ta det slutliga beslutet. Förutom säkerhet och utseende, föräldrar måste också titta på “kostnadsfaktor”. Du måste titta på de bästa erbjudanden som marknaden har att erbjuda. Som för nu, låt oss ta en titt på de bästa bilarna för tonåringar att köra.

Best Cars att köpa för tonåringar

När man talar om de bästa bilarna att köpa för tonåringar, finns det två alternativ. Först, om fickan tillåter, eller om du inte är orolig för budgeten, så kan du gå till en helt ny bil med säkerhetsanordningar och designer ser ut. Det andra, om det finns en kostnad faktor, sedan antingen kan du gå för bilar som kostar mindre, eller välja mellan några av de använda bästa bilar som är idealiska för tonåringar! Det finns många bilar (föregående års modeller) som kan köpas helt nya, men till ett lägre pris. Du kommer att hitta många online bilhandlare som kommer att citera dig några tunga rabatterade priser på sådana bilar som de vill bli av med dem så snart som möjligt. Nedanför är en lista över topp 10 bilar att köpa för en tonåring, utan inbördes ordning.

Hyundai Elantra

Hyundai Elantra är en bil som kan ge både föräldrar och tonåriga barn på samma sida. Medan föräldrarna vill ha en bil som kan hålla sina unga förare säker, tonåringar vill ha en bil som ser sportig, elegant och rymlig, med plats för vänner. Denna modell har inte bara reviderats sig med en revolutionerande design, men den har också en mer kraftfull bränsleekonomi och utmärkta säkerhetsfunktioner.

Toyota Corolla

Med elektronisk stabilitetskontroll för alla trim och fantastisk bränsleekonomi, var den här bilen bland Top Safety Pick av Insurance Institute of Highway Safety (IIHS) i 2010. Men när det kommer till 2012 modellerna har det rankad 39. Av 40 bland de prisvärda små bilar. Granskare anser denna modell tillräckligt anständigt, men de säger att konsumenterna kan få en bättre plockning från konkurrenter inom samma pris.

Mazda3

Mazda3 är också ett utmärkt val för att bli en tonårings åktur! Även om det är en liten bil, men den omgjorda modellen har kommit med en massa Peppy funktioner som innefattar uppvärmda framsätet och Bluetooth. Det inre utrymmet är ganska bra och bekvämt! Utförandet av denna bil har betygsatt ganska bra och därför denna bil finns med i listan.

Kia Forte

Bortsett från det faktum att denna bil är billig, är detta också en av de bästa alternativ som du kan tänka på för din tonåring. Den Kia Forte har också förbättrade funktioner som Bluetooth och USB-portar, även den stil och utrymme som en tonåring vill ha, tillsammans med elektronisk stabilitetskontroll, sex krockkuddar, 5 dörrars halvkombi och låsningsfria bromsar, något som föräldrarna vill ha. Denna bil är ett bra alternativ för konsumenter som vill ha en prisvärd bil med standardfunktioner, stil och komfort.

Mitsubishi Lancer

Detta är återigen en av de mest populära bilen bland tonåringar! Mitsubishi Lancer har fått ser ut att dö för! Det är elegant, det är elegant, och resultatet är också magnifik! Många tonåringar också anpassa denna bil för att få det extremt sportigt utseende. Om din tonåring är en oerfaren förare, föreslås att inte gå för sin Ralliart eller Evolution modell som de båda är turboladdad. När det gäller 2012 Mitsubishi Lancer är berörda, är det definitivt en bil som kommer att köpas för utförandet, medan saknar andra funktioner som bränsleekonomi och pris.

Subaru Impreza

Denna bil är en av de mest rekommenderade bilar för tonåringar. Subaru Impreza är en AWD bil tillsammans med ESC (Electronic Stability Control) som gör den här bilen säker och pålitlig. Dock är 2012 Subaru Impreza inte den bästa bland de bränslesnåla bilar, men har en tilltalande design och många vanliga säkerhetsfunktioner, vilket gör det till listan över bästa bilar för tonåringar!

Volkswagen Jetta

En annan populär bil bland tonåringar är Volkswagen Jetta! Hanteringen och kontrollerna av denna bil är anständig nog för säker landsvägskörning och har gjort väl av IIHS bland de bästa säkerhets plockar. Dock 2012 Volkswagen Jetta sägs ha billig plast interiörer på de lägre trimmar, som människor inte är nöjda med. Bortsett från detta negativa punkt är positiva med denna bil att den har en hel del utrymme och basen priset på denna modell är ganska överkomligt.

Honda Civic

Detta är en av de bästa bilar för tonåringar som har utseende och stil som en tonåring försöker, och även hantering och säkerhet som föräldrarna vill. Dess funktioner inkluderar elegant utseende, tillförlitlighet, ekonomi, utrymme, prestanda, komfort och allt som du behöver i en bil! Anges också bland de använda bästa bilar för en tonåring, det är Honda modell verkligen ett bra val!

Honda Insight

Även om detta Honda bil är lite dyrt, kan du leta efter en bra begagnad affär. Anledningen till att jag säger detta beror även om den används, är det fortfarande en av de använda bästa bilar för tonåringar! Denna bil är inte bara en åktur men en uppmuntrande partner som skulle råda din tonåring att ta det lugnt och långsamt på bromsarna och gas. Den består av ett videospel som streck som utbildar oerfarna förare att anta bra och säkra körteknik. Honda Insight är en hybridbil och kan vara lite dyrt, men om säkerheten är dina kriterier, är det pris du betalar helt värt pengarna!

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf är lite dyrt, men helt värt pengarna enligt de recensioner! Den 2012 Volkswagen Golf är känd för att ha stilrena lyxiga interiörer tillsammans med extremt kraftfulla motorer. Det kommer också att ha ett alternativ för dieselmotorer till skillnad från de tidigare modellerna. Om pengar inte är ett hinder, då kan du gå för den nya 2012 Volkswagen Golf, som har listats som en av de bästa säkerheten plockar av IIHS.

Några av de använda Best Cars för tonåringar

Förutom bilarna som nämns ovan, om du letar efter att köpa billiga begagnade bilar, sedan ges nedan är några fler alternativ som du kan överväga.

Kia Soul
Smart Fortwo
Ford Fiesta
Honda Accord
Nissan Rogue
Scion xB
Honda CRV
Chevrolet Cruze
Pontiac Vibe
Honda Fit
Suzuki SX4 Halvkombi

Så dessa var några av de bästa bilarna som uppfyller behoven hos både föräldrar och tonåringar. Dessa modeller är väl utformade och resultatinriktade gör dem till det bästa valet för att vara den första bil för din tonåring! Kontrollera att du kolla alla typer av bilar innan du slutligen besluta om att få din unge första ägda bil. Lycka till.

Bilrekonditionering
Auto Repair Frågor
Hur man byter en generator
Bil Top pakethållaren
Bugatti Vs. McLaren
Vanliga bil problem
Parkeringsbroms Reparation
Ta bort dörrpaneler
Nya bilar för 2012
Automobile Bättringsfärg
Aerosol sprayfärg

Leave a Reply