Bästa bil Polish

Om du verkligen vill förbättra bilens exteriör liv, föreslår jag att du regelbundet polera din bil med en bra bil polish på marknaden. Bilpolish är en produkt som tar bort smuts, fett, olika repor från bilens färg. Din bil är skyldig att dra några negativa uppmärksamhet när den går ut på vägen. På grund av föroreningar och trafik runt, blir en helt ny bil i en månad påverkas av meningslösa körning och massor av föroreningar från hela.

Bilpolish är en mycket viktig bil tillbehör som kommer i olika former som vätskor, sprayer och krämer. Många människor inte betalar mycket hänsyn, men bil lack är en av de få produkter som tar bort orenheter och märken från bilens lack och låt det skina. Nu när du vet att bilen polerar är mycket viktigt för en glänsande bil är det också viktigt att veta att bilen polerar och bil vaxer är två olika saker. Bil vaxning appliceras på billackskvalitet och fungerar som ett skyddande skikt. Men en bra bil polish däremot lite hårt och gör bilen ser sitt bästa.

Vad är det bästa bilpolish

Du kan inte bara plocka upp ett varumärke och kallar det det bästa, som jag har nämnt tidigare, är bilpolish en mild substans som gör billack smidig och ger den ett nytt liv. Många människor fortfarande förvirrad när det kommer till bästa bil polish och vax. Bil vaxning är alltid slut jobbet. Polering bör endast göras när färgen har bleknat bort och blivit tråkig. År av smuts, sot och solljus har gjort färgen svagt. Varje gång du gör en polering session på din bil, du tar bort en liten lager av färg, det är anledningen bilen polering endast rekommenderas två gånger per år. The Moment människor ser några bucklor eller repor som de nådde ut för bilpolish, det är den tid du behöver för att vaxa. Bilpolish bör användas för att ta bort smuts och orenheter och gör färgen ser så gott som ny.

Du kommer att hitta nästan 50 olika typer av bilar polermedel på marknaden och det är mycket nödvändigt att du har en närmare titt på dess ingredienser innan plocka en. Inte bara plocka ut produkten på priset, bör bilen polska passa bilens färg. Som jag har nämnt tidigare, bil polish finns i flytande och fast form. De är också skiljas enligt olika bilar färger. Till exempel skulle en bil polish för svarta bilar vara helt annorlunda än bilpolish för vita eller röda bilar. De flesta människor rekommenderar att du använder fast bilpolish eftersom den är gjord av karnaubavax. Carnuaba vax är det mest naturliga form av vax. Solid bilpolish är svårt att tillämpa, men det ger ett bättre resultat i slutet. Flytande bilpolish är tillverkad av syntetiska polymerer. Det kan appliceras lätt och fastnar väl till färgen.

Hur man använder den bästa bilen polska

Att polera din bil, använda mer polera med en mjuk trasa och gnugga den i en cirkelrörelse över. Se till att din duk inte torkar ut. Om du siktar på en viss repa eller ett visst område, se till att du använder bilen polska generöst på det aktuella området. Bil polering bör ske i etapper, eftersom det är det bästa sättet att ta bort alla föroreningar på bilen. Om du vill kan du också använda en elektrisk polermaskin för att göra ditt jobb enkelt och snabbt.

Massor av brister kan tas bort med en bra session bil polering. Den bästa bilen polska märken på marknaden är nu Comma Top Gloss bil polska, Menzerna Bil polska, Sonus Förbättra Bil polska, Carlack Bil polska och Optimal Hyper Car Polish. Genom att polera bilen med jämna mellanrum kommer du faktiskt göra din glansigare bil utseende och nya för varje år.

Ljuddämpare reparationskostnad
DRM Removal
Hastighetsmätare fungerar inte korrekt
Underhåll av fordon Checklista
Symtom på en dålig Starter
Legering Vs. Stålfälgar
Bilbatteri laddare Instruktioner
Bromsbelägg och rotorer Kostnad
DIY Bilreparationer
Första bil Läkemedlets
Hur man byter en strålkastare Switch

Leave a Reply