Bästa bärbara DVD-spelare

Borta är de dagar då media och sätt att lagra och visa den var dyr och klumpig. Om videon dödade Radio Star, kan det vara tryggt sagt att DVD avsatt CD-skivan. Framstegen i DVD-tekniken har gett ut en annan utmärkt sätt att se på digitala medier – den bärbara DVD-spelaren.

Det finns många typer av dessa DVD-spelare på marknaden. Det finns dock ett par saker man bör tänka på innan du väljer en av dessa enheter. Med tanke på dess portabilitet, bör en kontrollera den enhet som det är så elegant och kompakt som en storlek på en DVD gör det möjligt att vara.

En annan faktor som man bör titta på är den ljudlös mekanism bärbara DVD-spelaren. En bärbar en är tänkt att spelas var som helst och överallt, från en bussresa till en sen natt flygning.

Philips PET824/87: Denna spelare har en fantastisk spela Power, med en 8,5 tums LCD-färgskärm. En särskild Philips-tekniken ger optimal bildkvalitet och har upp till sex timmars spel kapacitet. Med Philips PET824/87 levereras med ett laddningsbart batteri. Spelaren har inbyggd stereohögtalare och har även dubbla hörlursuttag. Med Philips PET824/87 spelar DVD, DVD + /-R, DVD + /-RW. Den spelar formaten av MPEG4, MP3, WMA-CD. Det spelar också CD och CD-RW-musik.

Panasonic DVD-LS91: Panasonic DVD-LS91 har en slimmad design för att tillgodose ljuset resenären, tillsammans med en nio tums widescreen LCD. LCD-kan svängas till olika vinklar, vilket ger en bättre bild när du spelar en film. Spelaren har stöd för DVD-video, DVD-audio, och andra format som DVD + R / + RW, CD-skivor, MP3, CD-R/RW och även WMA-filer.

Toshiba SD-P2800: Toshiba SD-P2800 har en nio tums widescreen LCD. Det har också stöd DivX tillsammans med den gemensamma MPEG4, AVI och andra format. SD-P2800 har en 170-skärm graders roterbart. Det har också ett Memory Stick, Mutlimedia kort och xD Picture Card-kortplats för visning av digitala foton.

Sony DVP-FX810: Uppfinnaren av Walkman erbjuder eleganta DVP-FX910. Även om det har en mindre widescreen LCD med åtta inches, den har ett vridbart och flip screen design. Batteriets livslängd är cirka fem och en halv timme. Denna Sony DVP-FX810 stöder DVD, CD och MP3 CD. Det stöder också de andra skivformat som finns populärt. Den har en dubbel sensor fjärrkontroll och en topp-belastning skivfacket.

Mustek MP72: Mustek MP72 är en billig kvalitet bärbar DVD-spelare. Den har en sju tums widescreen-skärm. Spelaren stöder CD, CD-R, CD-RW, MPEG-4 och även JPEG-CD och KODAK Picture CD. Den har en progressive scan och en fjärrkontroll. Den har också en inbyggd dekoder för Dolby Digital-uppspelning, tillsammans med en inbyggd stereohögtalare. Spelaren har en anti-chock skydd och levereras med ett laddningsbart batteri.

Bärbara DVD-spelare finns i ett antal funktioner och fördelar. Den bästa beror på behoven hos köparen. Internet är ett bra ställe att jämföra funktioner och priser på alla sådana bärbara enheter.

Bil draganordning
Remote Förrätter för bilar
Audio Books
Bilvax Remover
Hastighetsmätare fungerar inte korrekt
Amerikanska bilar Vs utländska bilar
Hur en momentomvandlare Work
Bromsskon Byte
Låsningsfria bromsar Problem
Billjud Tillbehör och kondensatorer
Sprutmålning Möbler

Leave a Reply