Bakre bromsbelägg Byte

Undvika en korrekt underhåll av din bil bromssystem kan leda dig till många faror på vägen. Du riskerar ditt eget liv plus livet för människor på väg också! Otvivelaktigt bromsar bilen är den viktigaste komponenten i ett fordon. Så när du hittar upplever ett fel i bilens bromssystem, anser uppgiften att få det fasta omedelbart. Den vanliga problemet under problemen bil broms bärandet av bromsbeläggen, antingen bak eller fram sådana. De är de främre liners som vanligtvis hjälpa mjuk bromssystem och därmed risken för det utvecklas problem är höga. Ibland frambromsarna slits ut i många fordon, men fortfarande många människor lyckas köra sitt fordon på grund av det bakre bromssystemet fortfarande är aktiv. Men ta inte för givet! Om de bakre bromsarna slits ut för, har du inga möjligheter att föra bilen att stanna.

Arbeta för en bakre bromsbelägg

En bakre bromsbelägg erbjuder definitivt en hög prestanda och påverkas inte av aspekter som fukt, våta eller isiga ytor. Bakbromsen är precis samma som den främre skivan bromssystemet. Men den enda skillnaden är att den bakre bromssystemet måste effektuera direkt vid nödläge. På tal om det, finns det två metoder som används för nödbromsning. Den första metoden är bromsbacken närvarande inuti bromsskivan som föranletts av nödbromsen spaken. Och den andra metoden är skruven stil manövreringsorganet närvarande inuti bromsoket. Nu när dessa bromssystem aktiveras, är bromsarna dras in i bromsskivan och hålls mycket hårt av den akuta bromsspaken.

Byta en bakre bromsbelägg

Innan du doppa knä djupt i förfarandet, se till att du har alla nödvändiga material innan du tar bort den slitna bromsbelägg. Också notera att du kommer att ta bort hjulen från bilen, så palla upp bilen på en lämplig pallbock avgörande. Din säkerhet kommer först.

Material

Tvingfäste
Lug nyckel
Skiftnyckel
Allen skiftnycklar
hammare
En liten bungee rep

Tillvägagångssätt

I det första steget av den bakre skivan bromsbelägg byte steg med klacken skiftnyckel, ta bort klackarna i bilen precis innan du Jack hela bilen upp till montern.
Kontrollera också att du inte arbetar på din bil som endast stöds av en domkraft. Vila hela bilen försiktigt på en pallbock så att hjulet borttagningen går smidigt.
Dessutom går arbetsprocessen smidigare och snabbare när hjulet placeras på marken.
Nästa steg är att ta bort bromsoken så att bromsbeläggen glida ut genom toppen smidigt. Den placeras precis ovanför hjulbultar.
På baksidan av oket hittar du en bult på någon av dess sidor.
Ta bort alla dessa skruvar och placera dem åt sidan.
Nu fånga tjocklek från toppen och börja dra den i en uppåtgående riktning. Vänd runt så att den löser upp snabbt. Om det inte lossnar lätt, använda hammare för att ge det ett par kranar så att den löser upp en bit.
När allt detta är gjort, dra upp en aning så att du inte tillämpar någon press på bromsledningen.
Vila mätmarkören någonstans säkert. Använd en bungee rep att strängen upp oket från en höjd i fallet om du inte hittar en plats att hålla undan. Bara inte hänga den i bromsledningen, kan du sluta att skada linjen och resultera en bromsfel.
Det är dags att dra ut dina gamla bromsbelägg. Innan blint dra ut alla anslutningar ordentligt ta en titt på hur alla metallklämmorna fästes bromsbeläggen etc.
Eftersom bromsok har tagits bort, bör bromsbeläggen vara lätt att komma ut.
Hoppas du har förstått alla dessa steg för hur man byter bromsbelägg tydligt, fram till här på rätt sätt. Det är dags för nya bakre bromsback ersättning. Slip i dynorna på sin ursprungliga plats och se till att du ersätter alla metallklämmorna och delar så det togs bort tidigare.
Jobbet är inte över än. Tja, i mekanismen för bromssystemet, är det faktum tillsammans med slitage av bromsbeläggen, tjockleken slits ut för. Så du kommer att behöva kontrollera det inre av bromsok att kontrollera tillståndet av kolven som skjuter ut från bromsok.
Håll en c-klämma där en sida av c-klämman omsluter oket församlingen och andra som innehåller skruvar vilar mot kolven.
Börja dra åt klämman långsamt och stadigt tills du ser att kolven driver rakt in i oket församling hela vägen över de nya kuddar.
Eftersom kolven är hårt komprimerat bör glidningen av tjockleken aggregatet över de nya dynorna går smidigare.
Hoppas dessa instruktioner att ändra bak bromsbelägg är bra tills här! Om allt är fast väl ersätta bultar och muttrar tillbaka samma väg de var och dra åt dem hårt.
Slutligen, kan du kontrollera bromsarna genom att trycka på bromspedalen några gånger för att säkerställa bromstrycket.
Om allt ser bra ut, ut hjulet tillbaka till sin plats och dra åt alla hjulbultar noggrant. Förfarandet är således slutfört.

Som inte verkade alltför länge rätt, även om förfarandet för att förklara skulle vara lång, men bromsen reparationsarbete definitivt inte. Om det finns stora bil broms problem som äger rum i bilen, försummar dem är verkligen inte ett alternativ, är att lösa allt du behöver göra dem genom att bära lite extra kostnad. Kanske kan du göra det själv, om du är tekniskt sunda att lösa bil problem annars kan du ringa en professionell.

Återanskaffningsvärde av bakre bromsbelägg

Den bromskloss återanskaffningsvärde är idealiskt mindre än $ 10 per styck. Observera att bromsbeläggen med bromsok bör köpas tillsammans. De kostar runt $ 15 till $ 30 tillsammans med bromsok. Om du tänker för någon form av bromsbelägg byte, säger bakifrån eller framifrån, är det lämpligt om du gör ersättning med ett par hjul också. Det är tillrådligt att ersättas både kuddar och bromsok samtidigt, bara för att upprätthålla enhetlighet i slitage.

Jo, för att hålla ett fordon i gott körbart skick, du kan inte vända bort blicken mot underhåll och regelbundna hälsokontroller. Det är bäst och klokt att behålla denna vana, om du vill skörda ett bra resultat av din bil.

Bilrekonditionering tips
Bilbatteri Underhåll
Automobile Bättringsfärg
Låsningsfria bromsar Problem
Köpa Tips för Bärbar DVD-spelare
Symtom på en dålig bränsletrycksregulator
Snabbaste bil under 30K
Bästa oljefilter
Bilfönster reparationskostnad
Hur man byter glödlampan
Billjud Tillbehör och kondensatorer

Leave a Reply