Automotive sprayfärg

Ett sätt att göra din bil ser så gott som ny är att tillämpa en god kvalitet bil sprayfärg till det. Om bilen färgen verkar komma ut och det ger bilen en gammal jaded utseende, kan du tilldela en uppgift för bilen målning till yrkesverksamma eller sätta i era ansträngningar i en DIY bil målning projektet. Allt du behöver göra är att få tag på sprutmålning utrustning. Om du gör detta för första gången, kanske du vill veta steg-för-steg-instruktioner om hur du spraya måla en bil. Här är allt du behöver veta.

Automotive sprutmålning

Automotive sprayfärg vanligen tillämpas med hjälp av sprutpistoler. Dessa pistoler använder komprimerad gas för att sprayfärg på målområdet. Bil sprayfärg är populärt på grund av de utmärkta resultat den ger i form av jämnhet, finish, hastigheten och den professionella touch. Korrekt användning av fordonsindustrin sprutpistolen kräver en stadig hand och kunskap om rätt teknik för att få mycket önskade blank yta. Det finns oändliga möjligheter när det gäller att spraya färg färger, så spendera lite tid för att avgöra färgen billack. Se till att du gör lite forskning och få den bästa sprayfärg för din bil. Det är meningslöst att köpa en billig bil färg och ångrar senare. Du kan använda metall eller krom sprayfärg för bilar. Tack vare sin blanka yta, många människor använder krom sprutlackeringsfärger att krydda upp utseendet på bilar. För att applicera krom eller metalliska sprejfärger, kommer du att behöva hög volym och lågt vapen Pressure spray. Du kommer också att behöva bilvax, primer, sandpapper och en ansiktsmask.

Hur sprayfärg en bil

Låt oss gå vidare till fordonsindustrin målning instruktioner. Först skulle behöva sand bilen med 600, 1500 och 2000 grit baserad sandpapper. Även slipning ner din bil är vanligtvis en mycket mödosam och tidskrävande process, det är en mycket viktig del av denna uppgift. Slipning hjälper lösa eventuella unseemliness på ytan av bilen. Den 600 sandpapper hjälper till att ta bort den gamla färgen på din bil. När färgen har tagits bort, använd 1500 grus och 2000 sandpapper för att ge din bil en slät utseende. Även slipning kör handen över ytan av fordonet för att leta efter eventuella stötar. Håll utkik efter repor och hack. Dessa bör fastställas innan du börjar måla. Nu maskera delar av bilen som du inte vill måla. Se till att maskering jobbet är snyggt. När maskering är klar kan du gå vidare och använda vapnet för att tillämpa primer på karossen. En av de viktiga anvisningar bil målning är att hålla vapnen sprutmålningsfärg minst 5 till 8 inches bort från ytan. Om du inte följer denna instruktion, kan du sluta med för mycket färg i ett enda område på ytan. Fordonsindustrin pistolen bör syfta till en lämplig vinkel mot målytan. Se till att hastigheten på din arm och hand är stadig och inte för snabbt eller ryckiga eftersom detta synligt påverkar målytan i termer av önskad yta.

Se till att du spraya stadigt och omfattar alla delar av bilen du vill måla. När du är klar med tillämpning av primern, låt bilen torka i flera timmar. Nu kommer det sista steget, den faktiska målningen av din bil. Som rekommenderas ovan, se till att du använder beläggningen jämnt med en stadig hand. Du vill inte sluta med ojämna färg i vissa områden. Två eller tre riktigt tillämpade färgskikt bör räcka. Väderexponeringen inlägget färgen jobbet kan störa färgen. Så, när du har avslutat sprutmålning bilen bör du lämna bilen för att torka ut i ditt garage eller något annat område som omfattas. Om du vill ta bort sprayfärg från bil, kan du göra det genom att använda ett milt rengöringsmedel och varmt vatten. Du kan även använda en gnugga förening för detta ändamål.

Detta var en del information om hur du spraya måla din bil. Automotive sprutmålning är en tidskrävande process och kräver en hel del skicklighet, så om du inte är alltför säker, skulle det vara bättre att lämna det här jobbet bil målning till proffs.

Hur man laddar ett bilbatteri
De flesta tillförlitliga bilar som någonsin byggts
Hur sprayfärg
Bärbar DVD-spelare Recensioner
Bil Ljuddämpare Reparation
Så här testar en startsolenoid
Billigaste New Car
Bilbatteri Underhåll
Bilfönster Reparation
2012 nya Volkswagen Beetle
Custom Car Interior

Leave a Reply