Automotive Paint: Custom Car Painting

När var sista gången du köpte din bil bara att inse att din granne har samma märke eller färg? Detta gör inte att du känner att du har haft en exklusiv köpa, eller hur? Du hade antagligen ett val av vissa grundfärger, vilket resulterade i att du plocka upp förmodligen samma sak din granne har!

Det är där begreppet billacker fick fart. Det fanns en tid då dessa färger var mycket begränsad när det gäller nyanser av färgerna fanns tillgängliga. Bilar i de tidigare dagarna var tillgängliga antingen i grundläggande vita eller svarta nyanser. Men eftersom efterfrågan på färgerna växte, så gjorde experiment med färgerna börjar så långt biltillverkare var berörda.

Idag betyder bilen målningen inte välja bara rätt nyans för de 4-hjul skönheter. Man måste överväga faktorer om färgerna är rost fri eller skrapa bevis. Det finns många olika kvaliteter tillgängliga. Här, är kostnaden också en viktig faktor. Exempelvis polyuretanerna tillgängliga är i allmänhet vid ett högre ände. Det finns också lägre kvalitet egenskaper som finns tillgängliga av detta slag. Detta är på grund av en viss pigment som används i dem som gör det en smula dyrare. Den understa kvalitet är akryl emaljer. Skillnaden mellan dem, förutom priset faktorn, är hållbarheten av färgen. Om du tar en resa genom ett företag som specialiserat sig på skräddarsydda jobb billack, kan du få en mängd olika sådana färger finns med sina olika kategorier och priser.

Varje målare har hans / hennes eget recept. Människor har även känt för att ändra den grundläggande utseendet på bilen eller ens prestanda bilen (Genom att ersätta motorn) om de vill ha en egen bil enligt deras önskan. Detta ger alltid en personlig touch till modellen. När den grundläggande karossen ändras, förblir färgen alltid att vara det viktigaste steget. På 1960-talet användningen av vilt färgad godis äpple färg appliceras ovanpå ett metalliskt skikt. Det fanns också en tillsats av glitter och användning av flera skikt som producerade en gnistrande effekt. Dessa bil entusiaster var också kända för att lägga till dekorativa färgskikt i form av lågor, pinstripes etc. över dessa rockar.

Logo Designs

Bortsett från långa lågor på bilen, fick måla också en ny twist i berättelsen. Idag finns det en växande efterfrågan på logo design. Dessa är främst populär bland de flesta bil-och entusiaster cykel som de kan ändra hela utseendet på en vanlig bil, en mycket iögonfallande en. Många människor använder dessa logotyper som en representation av företaget eller för personligt bruk. Här har konstnären att se till att färgschemat som används för logotypen ska matcha grundfärg och titta på bilen. De flesta människor i dag, älskar att gå in för en eldig billack färg som är djärv och gör ett uttalande. Dessa kan även ses på en längre sträcka. Serif teckensnitt eller känsliga typsnitt i allmänhet undvikas. Detta beror på att de inte alltid är synlig på avstånd. Om skälen är professionella och du behöver visa en webbadress, alltid överväga typsnitt och använda kontrasterande färger för bättre läsbarhet.

När det gäller fordonsindustrin logo design, måste man överväga syftet med konstruktionen, den kvalitet som krävs och i vilken utsträckning din kreativitet kan släppas loss. Ibland designers använder de olika komponenterna i bilen såsom handtag, rattar osv, för att visa lite mer kreativa logotyper. Några av dem bryta traditionella normer och genomföra trendig design som verkligen kan se mycket kreativ och ta en “designer” touch till bilen.

Nu när människor blir mycket intresserad, finns en hel del tillverkare ger många fler varianter av bilar färger och färger. Nu har trenden skiftat till högteknologiska, färgskiftande färger som också ändrar nyans som bilen roteras i ljuset. Sådana bil FÄRGER innehåller små flingor av pigment som medför förändringen i färg. De är särskilt populära och samtidigt måla grafik och skapa olika bakgrunder. De är också användbara i inredningen i bilen också.

Så när det kommer till egen bil målning, jag hoppas att du låter fantasin flöda och hitta den ultimata designen som beskriver din personlighet!

Ta bort dörrpaneler
Hur konvertera ljud till MIDI
Sprayfärg för plast
Bil Målning Guide
Spray bilvax
Hur Touch Up Car Paint
Så om du vill kolla en generator
Taklucka Vs. Moonroof
Hur konvertera ljud till text
Sprayfärg schabloner
Bil underhållskostnader

Leave a Reply