Automotive Felsökningstips

Sedan de första bilar körde på vägarna, har tekniken fortsatt att förbättra för att ge allt snyggare, smalare och kraftfulla bilar. Bränsleekonomi, miljöfrågor, komfort och hastighet behov har påverkat utformningen av moderna bilindustrin. Detta har också gjort arbetet med att felsökning att bli allt mer komplexa. Men om du är den sortens person som fortfarande tror på att ta hand om din egen bil, på egen hand, då denna artikel är för dig.

Teknik håller alltid på framåt och inte vår kunskap uppdateras kontinuerligt, vi kommer inte att kunna hålla jämna steg med den. Jag talar inte om kunskap i nivå med en bil ingenjör, men bara till den nivå där du kan fastställa vad som är fel med din bil och fixa det. En lekman praktiska felsökning kompetens är nödvändig.

Felsökning bil problem

Din bil är en komplex mekanisk organism. Du måste studera alla dess funktionella aspekter och uppskatta dess arbete djupt, för att kunna diagnostisera bil problem av alla slag. Det kan göras utan en examen i bil teknik, om du har enheten att analysera och du har en mekanisk aptitude. Inte bara kommer en studie av hur en bil verk, hjälpa dig vid felsökning problem, men det kommer också att hjälpa dig att uppskatta den mekaniska underverk som en bil är! Du håller inlärning genom erfarenhet, eftersom bilen kommer med nya problem varje gång. En viktig sak att förstå är att underhåll av fordon och problem bil är omvänt proportionella till varandra. Bättre din bil underhåll rutin, mindre är bil problem som uppstår och även mindre behov av felsökning! Ändå är det bra att vara redo för fixa små och stora problem bil felsökning.

Personlig Felsökningsschema
Att åtgärda problem bil felsökning, bara bilens handbok inte tillräckligt. Du behöver personlig praktisk kunskap om vad man ska göra i varje typ av problem du ställs inför. För det behöver du skapa en egen felsökning tidskrift. Gör en lista över alla de problem som uppstår i en bils arbeta enligt de grundläggande mekaniska delsystem som upprätthåller en bil fungerar. Du kan klassificera delsystem av funktionalitet. Detta innefattar i huvudsak följande:
Bil motorproblem
Bil Elektriska problem
Uppvärmning, kylning och smörjning Problem
Bromssystem Problem
Bil Transmission Problem
Bil Wheel Relaterade problem
Servostyrning och Drive Problem System

Dessa är några av de största bil problem som kan uppstå. Varje delsystem innehåller många mindre problem till större sådana, som du behöver för att lista.

Skapa en lista över alla de problem som kan uppstå i varje delsystem. Till exempel, om du listar bil elektriska problem, måste du ange problem bilbatteri, problem generator och så vidare. När du har brutit det i sådana mindre problem, göra en lista över symptom på alla problem och studera de föreslagna felsökning för varje. Som för elsystem, kan du lista de startmotorer felsökningstips eller problem överföring felsökning och så vidare. Listar symptomen för olika bil problem som kan hjälpa dig på ett enkelt fastställa och lösa dem.

Nästa göra en separat lista underhållsschema som innehåller periodiskt underhåll, att din bil kommer att behöva över tiden. Underhåll av fordon handlar om kämpar två fiender i bilen, som är värme och friktion. Skapa en underhållsschema därefter.

Du behöver inte göra allt detta på en gång. Samla information gradvis och lära sig att tillämpa den. Det kan alla låter alltför tråkig och det är verkligen tråkigt, men slutprodukten kommer att vara värt besväret. Du kommer att ha en komplett guide till fordonsindustrin felsökning och kommer att vara väl rustade för att hantera allt som kan gå fel. I dessa tider av ekonomisk recession, kan du spara mycket pengar genom att utföra reparationer på egen hand.

Håll Verktyg och material Handy
Utan rätt verktyg och förnödenheter, felsökning bil problem är omöjligt. Du måste samla verktyg som uttag set, skiftnycklar i olika storlekar och andra verktyg. Rätt verktyg för jobbet gör det lättare. Man måste vara stolta fastställa hans / hennes egen bil. Bil reparation kan vara en mycket terapeutisk upplevelse!

Regelbundet underhåll Check
En vanlig underhållsschema är nyckeln till att upprätthålla ett fordon. Om du tar hand om din bil, kommer det att ta hand om dig och du slipper de flesta felsökning av problem i första hand! Man bör veta hur man utför grundläggande underhåll jobb som bromsvätska spolning och kontroller batteri. Äga en bil kommer med sin andel av privilegier och skyldigheter också.

Ibland händer det att graden av komplexitet i en bil problem gör det svårt för dig att hantera det. I sådana fall är det bäst att lämna över bilen till professionella mekaniker. Din kunskap om bilar kan hjälpa dig och se till att du inte är luras att betala mer än rätt pris för jobbet.

Bromsljus inte fungerar
Billjud Systems
Vem uppfann MP3-spelaren?
Nya bilar för 2012
Generator Problem Diagnos
Hjul
Automotive Felsökningstips
Hybridbil batterier
Plast gastank Reparation
Custom Car Interior
Dyraste bilen

Leave a Reply