Auto Repair Uppskattningar

Auto reparationskostnader är en viktig del av den årliga budgetplaneringen för många människor. Och varför inte, kan auto reparationskostnader gå för högt, beroende av mängden av reparation väntan och service uppradade. Men innan man beslutar en grov kostnaden för bilverkstäder, är det nödvändigt att, var och en, utarbeta uppskattningar bilverkstäder, som hjälper att räkna ut den närmaste ungefärliga kostnaden för hela arbetet. När du förbereder uppskattning bilverkstäder, kommer du att kunna hantera dina ekonomiska resurser därefter.

De flesta människor, (speciellt nybörjare), har svårt att krita ut reparation uppskattningar av deras fordon. Detta händer på grund av ett par anledningar, den första är antingen de vet inte vilka faktorer att beakta när man utformar uppskattningen bilverkstäder eller att de inte vet hur man förhandla om bedömningar avseende bilverkstäder. I vissa fall, båda skälen är tillämpliga. För att hjälpa dessa människor, har jag diskuterat de faktorer som skall beaktas och förhandlingsteknik för samma.

Faktorer som skall beaktas samtidigt förbereda uppskattningar Auto Repair
Kostnaden av flera faktorer är inblandade i detta. Var och en är viktig, för om du ignorerar eller missar någon, kanske du måste ordna finansiella resurser, i sista minuten. Så se till att du överväga alla de faktorer som nämns nedan samtidigt uppskattningen.

Bildelar: Detta är en viktig faktor. Din bil reparation kan omfatta utbyte av vissa skadade delar. Du har två alternativ i denna fråga, antingen använda originaldelar Equipment Manufacturer eller delar som inte är gjorda av tillverkaren. Du kan “hitta kostnaden för originaldelar lite högt, men åtminstone dessa kommer med en garanti att tjäna ditt fordon under en längre tid. Delar som inte gjorts av tillverkaren kan vara billigare, men det finns ingen garanti och den del kan skadas, inom en viss tid. Trots detta är det upp till dig att bestämma vad som ska användas.
Plana eller fasta avgifter: Mekaniken ut en fix belopp för vissa reparationer. Dessa avgifter skulle inte inkludera kostnader för arbetskraft och inköpskostnader. Avgiften skulle vara platt och du måste betala för det.
Lokala arbetsmarknader Kostnad: Nåväl, nu arbetskostnader beror på platsen och mekaniker. Arbetskostnader ingår den tid som mekanikern att reparera fordonet / del. Ju mer tid som krävs, desto mer är kostnaderna. Merparten av tiden, är varje timme avgifter citeras av mekaniker. Men, om de inte är då fråga om densamma. Uppskatta den tid som krävs och därför det pris som krävs för att reparera din hela fordonet.
Övriga avgifter: Förutom ovan nämnda finns det många andra avgifter inblandade i auto reparation. Några av dessa inkluderar avgifter för avfallshantering, inköpspriset för nya delar, service avgifter etc. Var noga med att fråga om dessa kostnader och inkludera dem i dina beräkningar.

Förhandling Tips för Uppskattningar Auto Repair
Var det Auto Body Repair uppskattningar broms reparation uppskattningar eller uppskattningar av reparation andra fordonsdelar, måste du förhandla om reparationskostnaden med mekaniker och ta reda en ungefärlig ett. Följande tips kan vara till nytta i detta avseende.

Ta reda på kostnaden för originalutrustning från tillverkaren, andra avgifter inklusive, arbetsgivaravgifter, platta kostnader osv innan du lämnar över ditt fordon till mekaniker.
Mekanikern skulle ställa några frågor om bilens prestanda, fordonets skick, sista datum för bilverkstäder etc. besvara alla dem noga dock inte ger någon frivillig information, om fordonet. Inte anger, som använder det, vad du kommer att göra när fordonet blir reparerat, etc. Vissa människor är minst bekymrade över vad som händer med deras fordon är de beredda att betala för allt och lämna över bilen blint till mekaniker . Gör inte detta! Du kan få betala mycket mer än vad som beräknats.
Gör inte dig själv ställa några frågor till mekaniker, om byte av delar eller liknande. Mekaniken kan lukta förvirring ur sådana frågor och då skulle de råda dig byta delar, som varken behöver en reparation eller ett utbyte. Dessa skulle kraftigt lägga till upp till dina kostnader bilverkstäder.
Vissa delar av fordonet tjäna under en lång tid och därför inte behöver en omedelbar reparation eller utbyte. I sådana fall, om du är tillräckligt säker, fråga om att skjuta upp reparation eller utbyte av dessa delar. Denna teknik skulle hjälpa dig att spara mycket pengar.

Jag hoppas, genom diskussionen ovan, har du en idé om faktorer som beräkningarna bilverkstäder och även förhandla tekniken för samma. En annan effektiv teknik för att minska kostnaderna bilverkstäder är att diskutera reparationskostnaden med olika mekanik och förbereda uppskattning genom att betrakta de lägsta uppskattningarna mekaniker reparation. Detta skulle inte bara hjälpa dig att spara pengar, men också hjälpa dig att hitta en mekaniker, vilket gör bättre tjänster. Lycka till.

Kostnad för Bromsbelägg
Hur man öka en bilmotor är hästkrafter
Hur man tar bort färg från bil
De flesta tillförlitliga bilar av 2012
Broms reparationskostnad
Varningsblinkers
Bil dvd-spelare
Typer av Muscle Cars
Förstärkare Problem
Bästa bilvax
Biltillverkare Lista

Leave a Reply