Auto Repair Frågor

När vuxit upp män möts, är den antingen om NFL, Cyklar, Baseball, kvinnor (naturligtvis!) och bilar. Från de senaste exklusiva bilar till sin egen sedan eller cabriolet eller pickup finns en mängd biltyper för dem att prata om. Jag behöver inte utarbeta, eller hur?! Sedan, som standard, många av de gånger samtalet slutar knåpgöra upp om reparation och problem som sina bilar och så vidare. Här är några vanliga frågor med anknytning till bilverkstäder.

Vanliga Auto Repair Frågor och svar

Fråga # 1: Vilka är de saker i bilen underhåll checklista som du behöver se innan du tar bilen ut på uppfarten?

Svara
Det första, som är den mest uppenbara är bränslet kontrollen. Först se till att det finns tillräckligt med bränsle i tanken och sedan går vi vidare till batteriet. Det är bra att kontrollera om bilbatteriet laddas tillräckligt innan du får bilen ut ur garaget. Det kommer att bli en god idé att kontrollera nivån av kylmedel om du skulle gå på en lång expedition. Slutligen, se om bromsbeläggen är i god ordning.

Fråga # 2: Vad måste vara tillvägagångssättet när du får en ljus kontrollera motorn på instrumentpanelen?

Svara
Kontrollera motorn ljus tänds bara när det är något fel i samband med motor. Om du har försökt kontrollera och fastställande av de sannolika lösningar på detta problem, så den sista utvägen är att ta den till en mekaniker. Han kommer att lösa ditt problem genom att analysera exakt vad som är problemet. I en hel fall problemet inte kan vara mycket allvarliga, men dessa bil problem måste lösas någon gång.

Fråga # 3: När bilen förs till mekaniker, är det obligatoriskt att följa alla förslag och rekommendationer?

Svara
Om du har en rättvis uppfattning om vad ange din bil är i, kan du göra sig av med de onödiga “tillägg” som föreslagits av mekaniker. Det är uppenbart att mekanikern och rådgivare skulle få extra inkomster om du lockas till att få dessa tillägg. Därför är det definitivt inte ett måste att följa varje förslag eller bilverkstäder information från honom.

Fråga # 4: När är det rätt tid att överväga byte av däck?

Svara
Linor ses genom gummit, däck med mönsterdjup slitage och bulor, ofta punkteringar och en hel del är de indikationer som du behöver för att byta däck. Om det finns en liten mängd mönsterdjup på dina bildäck, är det dags att byta ut dem.

Q # 5: Vad kan vara orsaken till pipig bromsarna? Betyder det att bromsarna kuddar har problem?

Svara
Ja, det finns en chans att din bromsbelägg kan vara slitna eller finns det inte tillräckligt bromsvätska. Förmodligen som behöver checkas ut.

Fråga # 6: Varför fungerar inte startmotorn vev? Eller i enkla ord varför inte bilen startar?

Svara
I detta fall kan problemet vara ett dött batteri. För att kontrollera detta problem kan du använda en batteritestare. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra om bilbatteriet är dött eller i fungerande skick. Om batteriet är i gott skick, kan vara starter skärmen måste ses för alla fel tillsammans med startkablarna och saker i samband med detta.

Tja, du kan inte riktigt hantera alla frågor bilverkstäder på en gång och i själva verket kommer att bli riktigt tufft be att göra det! Men jag kan tänka uppskattningar bilverkstäder som måste hållas i åtanke under en bilverkstäder speciellt när det tas till en mekaniker.

Skämt isär, är bilverkstäder försäkring annan aspekt som är viktig när det gäller bilverkstäder. Men bilförsäkring kommer in i bilden om din bil genomgår allvarliga skador på grund av någon omständighet, som en olycka eller artister.

Så alla vilka frågor kommer upp under bilverkstäder, beror på hur du använder bilen och hur mycket du använder den och behålla den! Lycka till.

Säkraste bilar
Bästa Bilhögtalare
Bilvax buffert
Automotive Bättringsfärg
Bilbatteri Tester
Bilstereo Installation Guide
Bilreparationer
Genomsnittlig bil Batteritid
Hur en momentomvandlare Work
Bilvax Borttagning
Used Car bildelar och tillbehör

Leave a Reply