Auto Painting Priser

Det är ganska uppenbart att de flesta människor där ute har ingen aning alls om hur mycket kostar det att måla en bil. När allt är detta en uppgift som vi åtar då och då (ca 3-5 år) och de flesta av oss väljer den enkla vägen – överlämna det till proffs. Nu kostnaden på auto målning beror på olika faktorer, bland annat den typ av fordon, FÄRGTYP krävde ytterligare arbete samt arbetskraftens kvalitet. Det kan finnas många skäl för dig att få din bil lackerad – rätt från att lägga till sin livslängd att sälja den. Oavsett vad ditt motiv är, tänker du i princip för att förbättra sitt utseende. Naturligtvis en snygg bil kommer att fånga folks uppmärksamhet (om du tänker visa upp) och hämta mer pengar (om du tänker sälja den).

Hur mycket Auto Kostnad lack?

Om du tänker ha den bästa färgen jobbet för din bil, kommer processen innebär omfattande förberedelser, god kvalitet färg och god service – som alla kommer att ges verkstad karossen för en fastställd mängd avgifter. I grund och botten, auto målning priserna börjar från $ 250 – $ 400, och gå upp. På den övre delen, sträcker den genomsnittliga bilen lack kostnad för egen bil målning mellan $ 8000 – $ 10.000. Undrar varför Custom Car målning kostar så mycket? Eftersom det innebär en hel del detaljer och ombyggnad, på grundval av era insatser. När vi talar om automatisk lack kostnad måste vi också ta hänsyn till de kostnader som har uppkommit mindre reparationer som krävs innan bilen målning. Baserat på billack jobb kostnad, kan billack jobb delas in i tre kategorier – låg kostnad, genomsnittlig kostnad och hög kostnad.

Hur mycket är du beredd att spendera?

Vid låg kostnad bil målning varierar priset mellan $ 250 – $ 1000. Det finns inte mycket förberedelse inblandade och kvaliteten på utfört arbete kommer också att vara någonstans runt genomsnittet – ingen högteknologisk utrustning som används för sprutmålning, mindre lager, etc. För att hålla kostnaderna låga, måste du välja billiga färg som kommer att vara av relativt dålig kvalitet. Höga kostnader bil målning, å andra sidan, kommer att vara helt motsatsen till detta och kostar någonstans runt $ 4000, eller någon gång ännu mer. Det kommer att innebära omfattande förberedelser och billack som används kommer att vara av hög kvalitet. Ännu viktigare, kommer de yrkesverksamma undersöka alla berörda små detaljer och även rekommendera arbetet kropp reparation om det behövs. I detta fall kostnaden att måla en bil kommer att öka med valet av detaljer du väljer, och som vi nämnde tidigare kan det gå upp till en jättestor $ 10.000 också. Dock skulle inte många människor tycker om att gå för sådana detaljer, och för dessa människor väljer den genomsnittliga kostnaden måla jobb är det bästa valet.

Genomsnittlig kostnad

När det gäller genomsnittliga kostnaden lack, bilen lack prisklasser mellan $ 1000 – $ 4000 – ett skäligt belopp som du kan göra din bil verkar så gott som ny. Du får också en garanti på 3-5 år på det, något som du inte skulle få på en låg kostnad lack. Samtidigt skulle rimliga lack priser innebär att du inte behöver spendera en stor summa som du skulle behöva om du väljer höga kostnader bil målning tjänsten. Några av dessa företag erbjuder dig också att välja att uppgradera till en överlägsen kvalitet färg. I själva verket får du välja hur många lager du vill ha (något som du kan göra på samråd med sina experter).

Du måste se till att du väljer tjänster som erbjuds av en betrodd företag som har ett gott rykte på marknaden. På vissa lokala verkstad kan du hitta din bil målade och hålls ute i det fria där allt damm partikel kommer bosätta sig på den våta färgen, och förstöra det. Sådana oprofessionellt servicecenter är bäst undvikas. I slutet av dagen, det är din budget som räknas, och det är precis där uppdateras om priser bil målning kommer praktiskt.

Hybridbil batterier
Front End Justering Kostnad
Hur ofta man byter bromsbelägg
Bilvax för svarta bilar
Hur Koppla ett bilbatteri
Billjud Tillbehör och kondensatorer
Hur man installerar ett bilbatteri
Främre hjulinställning
Fläktmotorn Motstånd
Våt Cell Battery
Ersätta en generatorremmen

Leave a Reply