Amerikanska bilar Vs utländska bilar

Med tillkomsten av teknik, det finns ett brett utbud av funktioner som har införlivats i bilar och andra bilar. Bilar har utvecklats och uppgraderats med tiden med funktioner när tänkt som omöjligt. Om du vill veta om amerikanska bilar kontra utländska bilar, notera att förutom de vanliga funktionerna, det finns vissa aspekter som är specifika för märket på ett visst land.

Amerikanska bilar Vs utländska bilar

Brand Names
Några decennier sedan var bilar och fordon i princip identifieras genom att bara märke och varumärke. Om det var en bil från Toyota eller Honda, hade människor en uppfattning om att det är en utländsk bil från den japanska marknaden. Likaså var bilar som märkta av General Motors eller Ford helt vara inhemska bilar. Eftersom marknaden globaliseras förvärvade bil tillverkande företag från andra länder som från USA och började producera modeller i landet. Det var också att amerikanska bilmärken startade tillverkning modeller i andra länder.

Om vi ​​råkar ta en titt på jämförelsen i det 21-talet, amerikanska bilar är de som produceras av en biltillverkare med säte i USA, oavsett var i världen de tillverkas. Likaså utländska bilar är de som tillverkas antingen i eller utanför USA av en utländsk-baserade företaget.

Tillförlitlighet
Tillförlitlighet är en annan mycket viktig jämförelse faktor. Utländska bilar tros vara mer tillförlitliga än inhemska. Enligt en undersökning visade det sig att nio av tio bilar var av en japansk tillverkare, medan bara en var från den amerikanska tillverkaren “Ford”.

I en annan undersökning görs för att ta reda på de minst pålitliga bilar, totalt 14 ansågs. Det visade sig att från dessa 14 var en majoritet av nio bilar från europeiska tillverkare var två från japanska märken, var en av ett sydkoreanskt företag, medan endast en var inhemska. Överraskande, i en nyligen forskningen mars 2010, visade det sig att köparna föredrar amerikanska bilar över utländska sådana, med tanke vissa undantag.

Bildelar
När det kommer till bildelar, tror man att delar av USA-tillverkade bilar är billigare än utländska tillverkade fordon. För närvarande är bildelar tillverkas främst i andra länder och sedan transporteras till USA. Den främsta anledningen till varför USA-baserade biltillverkare väljer att göra delar i andra länder är arbetskostnaden i hemlandet. Arbetskostnaden i USA är mycket högre än i andra länder.

Storlek och motor
Man allmänt att bilar tillverkade av amerikanska märken är rymligare och stora än de från andra länder. Amerikanska bilar anses ge passagerarna större säten, tillräckligt benutrymme och kupén utrymme. Å andra sidan, utländska tillverkade bilar fokusera mer på att använda litet utrymme på bästa möjliga sätt. Dock har utländska bilar också börjat koncentrera sig på fordon med stor passagerarutrymme.

Ett faktum att notera är att några europeiska bilmärken är kända för att komma med lyxbilar. När det gäller till motorn, är amerikanska fordon tänkt att ha större motorer med mindre transmissionsorgan, medan utländska bilar brukar komma med 6-7 växlar och motorer med lägre kapacitet.

Diverse faktorer
Andra faktorer som kan beaktas är kostnaden. Utländska bilar är dyrare på grund av högre möjligheter stöld, vilket påverkar priserna bilförsäkring. Bilar från Japan och Europa har mer andrahandsvärde än sina inhemska motsvarigheter. Det finns en liten grupp av konsumenter som är mycket specifika om varumärken, oavsett vilket land varumärket tillhör.

Eftersom bilföretag håller globaliseras världen över, är det utmärkande faktorer bilar från olika länder minska ner. Man kan säga att biltillverkarna från alla länder att fokusera enbart på hur de kan möta de resande konsumenternas behov.

Broms reparationskostnad
Hur man installerar ett bilbatteri
Hur man byter glödlampan
Taklucka Vs. Moonroof
Auto Painting Priser
Bästa RWD bilar
Bästa Bilhögtalare
Tvättbar sprayfärg
Uppfinningen av hjulet
Vem uppfann CD-spelare
Custom Car Interior

Leave a Reply