Aerosol sprayfärg

Aerosol sprayfärg, även brukar kallas sprayfärg, är en typ av färg som kommer ut ur en kan på grund av vissa mekanism. Men innehåller ordet sprayfärg andra former av sprutmålning med airbrush och sprutpistoler. I aerosol färgburkar färgen förseglas i en trycksatt burk, som frigörs i en fin sprutdimma när ventilen trycks ned. Den kan bestå av en metallkropp, inuti vilken det finns ett stigrör, in i färgblandningen, och vid botten av locket finns en ärta eller ärtor eller ibland små bollar. De bollar eller ärtor är den som gör skramlande ljud när burken ges en shake.

Vid användning av sprayburkar …
Att ha provat ut någon teknik sprayfärg, kom ihåg det. Skaka burken sprutmålning utrustning kraftigt och när du hör skramlet av bollarna inuti kan sedan skaka kan ytterligare i 2 minuter. Detta hjälper till att blanda färgen blandningen ordentligt, och hjälper till att ge en enhetlig färg. Om burken inte skakade ordentligt, kan du sluta med olika nyanser när du använder aerosol färg.

Ytor som kan målas …
Sprayfärg används för många ändamål. Man kan använda aerosol färg på många objekt. Du kan göra målning av metall, är plast, trä, ljuskronor, apparater, skor, accessoarer, korg, syntetiska kläder, papper, papper mache, betong, etc. Aerosol färg populär för två huvudsakliga skäl. Aerosol auto sprayfärg bidrar till att göra en DIY jobb billack. Priset på aerosol sprayfärg för bil kan vara någonstans mellan $ 1 till 5 för en burk, och du kommer att behöva fler burkar för jobbet. Det finns även aerosolspray på kläder, som när den sprayas på huden ger en hud stram sorts kläder.

Graffiti med Aerosoler …
Emellertid är den mest populära användning för klotter. Eftersom dessa burkar är portabel, lätt att använda, göra en snabb jobb, torkar snabbare och man kan helt enkelt köpa olika färger burkar aerosoler färg för ett relativt lågt pris. De finns i många färger och olika utföranden. Du kan köpa små burkar, medelstora burkar och stora burkar. Det finns även burkar som erbjuder mer kontroll för lack.

Vissa burkar innehåller tjockare och rikare färger sprayfärg, och de är mindre benägna att droppa färgen. Vissa tillverkas i en standard högt tryck för snabb och tjock täckning. Medan vissa produceras i lägre tryck, och därmed erbjuda mer kontroll och flexibilitet. Konst varumärke innehåller 2-3 ärtor, för bättre blandning. Dessutom, de kommer i mängd ställdon, eller olika mössor. Det finns smala mössor och bredare fett mössor, och vissa mössor som även tillåter kontroll av mjukhet eller skärpa av sprayen. Det finns även kalligrafi mössor, som skapar en fläkt som sprej istället för standard rundan.

* [[Getting Started (Swedish|Kom igång)]]
Man kan hitta aerosol sprayflaskor helst järnaffär. Du kan jämföra vissa produkter i butiken, för att se vilken du vill. Du kan berätta hårdvaran killen för vilket ändamål du behöver en sprayfärg. Några välkända varumärken är Krylons, Färger Monster, MTN, Belton Premium, Molotow, Montana, etc. Hämta en liten burk aerosol, och fastställa gamla tidningar lakan och placera ett litet föremål på dem, och måla den. Arbete i ljusa rockar och kolla hur objektet ser ut, om det behöver mer rockar.

När du är säker att använda sprayfärger på små objekt kan du flytta till större objekt. Upprätthålla god säkerhet sprutmålning genom att täcka munnen och ögonen, som färgen kan vara giftiga och skadliga för hälsan.

Bildelar
Spraya FÄRGER
Hur konvertera WMA till MP3
Auto Repair Frågor
Nyckellöst Entry System för bilar
När man byter bromsbelägg
Huvudcylinder problem
Bilbarnstolar
Bil Målning Guide
Jumping ett bilbatteri
Bilar som Seat 7

Leave a Reply