2012 nya Volkswagen Beetle

Den vackra Beetle från Volkswagen föddes på 1930-talet och blev en av de största säljande bilarna i världen. Återuppfunnit 1998, vann den tillbaka miljontals hjärtan världen över. Volkswagen Beetle är älskad för sin cutesy och kyckling utseende. Men verkar de förstnämnda har genomgått ett könsbyte, whoa! Beetle utgör ett manligt och hårdrock-stjärniga utseende. Denna modell är utformad på Ragster konceptet som visades i 2005 Detroit Auto Show. Den uppvisar verkligen ett sportigt utseende, definitivt elegant och lyxigt kompakt.

Nya Volkswagen Beetle: Recension

Den nya Volkswagen Beetle definitivt skulle bredda överklagandet till stora massorna, för det första eftersom Volkswagen själva varumärket i sig är tillräckligt för att sälja, litade tyska mekanisk och nu en verkligt sportig bugg. Dessutom är de VW Beetle delar modifieras och improviserade för bättre prestanda och stabilitet. Chassit av bilen är 3,5 inches längre och bredare än den ursprungliga Beetle. Den 2012 nya Volkswagen bil behåller sin coola retro-stil och definitivt gör bilen sticker ut i ligan för kombi bilar. Den nya Beetle designen är unik och mer stiliserad än de andra konservativa och stereotypa hatchbacks.

Den Beetle kommer med en längre och kantiga taklinje, upprätt vindruta och ett snitt ner främre överhäng. Inredningen i bilen tycks ha genomgått en betydande förändring, vilket gör det mer elegant och elegant. De flashiga mätare och rundad instrumentpanel ser bara utmärkt. Den nya Beetle upprätthåller den främre motor och framhjulsdrift layout. Den bakre änden upptar lastutrymmet. Det är rymligare i kupén och ger mer utrymme än tidigare. Den levereras i vackra pastellfärger som solros gul, svart, godis vit, gecko grön metallic, beige och himmel blå metallic. Motorn installera kapacitet kommer att väljas bland tre välkända motorer: en 2,5 liter 170 hk, 2,0 liter 200 hk och 2,0 liter turbodiesel 140 hk, som bara gör Beetle mer kraftfull. Den nya Beetle är en bränslesnål bil och har ingen regelbunden underhåll under de första tre åren. Andra extra säkerhet funktioner inkluderar ABS, antispinn, antisladdsystem och framsidan krockkuddar.

Denna nya Beetle är en fyrhjulsdrift bil och kommer i en 2 dörr cabriolet eller hardtop karosseriform. Godis vit och svart ser helt fantastisk om du går in för en cabriolet, medan den gula ser super brud och sportig på samma gång, för en hård tak layout. Den drivs med 6-stegad automatisk växellåda. Det är en av de klassiska bilar fortfarande i efterfrågan och säljer som smör i solsken. Volkswagen Beetle priset varierar från $ 20.000 – $ 26.000, som kostar 10 gånger mer än en genomsnittlig liten bil. Men du måste betala för sin fina teknik och nostalgisk retro utseende. Det är allt värt stora pengar. (Priserna varierar beroende på läge och erbjuder tillgänglig)

En fin blandning av moderna attribut och nostalgi, förstärks av en palett av pastellfärger av val som ger framåt en av de bästa delarna av de gamla bilarna: deras mjuka, ickemetalliska nyanser. Som billiga konvertibler gå, gör detta ett mycket vettigt. – Automobile Magazine

Den nya Volkswagen Beetle är definitivt en chef Turner. En sak kan du vara säker på är att skalbaggen är särdrag. Inget bilföretaget kan kopiera den därmed gör den unik, en i sitt slag. Därför är du säker på att rita massorna och all uppmärksamhet om du köper dig själv alla nya Beetle, som är en ganska anständig artist också.

Måla bilen hemma
Hur man byter en generator
Växellåda Problem
Bil problem
Bumper reparationskostnad
Symtom på en dålig bränsletrycksregulator
Bilvax för svarta bilar
Rengöring Bil Matta
Bästa Bilar för tonåringar
Snabbaste Street Legal bil i världen
Airbrush schabloner

Leave a Reply